Ako dopadol váš Silvester 2008? Ako ste dopadli vy? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stanquo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stanquo »

v posteli s teplotami :smt040
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Na tych 8.5 /10

:plus: Lepsi ako minuly rok
:plus: S ludmi ktorych mam rad :)
:plus: / :minus: Prvykrat opity ?? :lol: (Kazdy vravel :"Som ta videl prvykrat zje.aneho :lol:
:plus: Sranda bola , teplo ties i ked len vonku v parku :D
:minus: Prichod domov , nie tyka do WC ale okolo WC :lol: , hlava sla prasknut , este ze mam tu svoju Babku (Babka mam ta rad :roll: )
:plus: Rodicia chapu ze to bol novy rok :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dobre bolo, aj ked po navrate na chatu (okolo 3) som mal sluzbu kurica, este ze som vela nechlastal... a na Novy rok sa podarilo na saniach kamoske komplikovane zlomit clenok.. ake inak asi 9/10
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najlepši silvester, aky kedy bol. Perfektna zostava, idealna chata, kopu žradla, kvalitneho chlastu. Zábava prúdila od prvej sekundy, kedy som tam prišiel. Prvý deň 30. sme to trocha prepiskli, takže samotny sivestrovky večer bol pokludnejší a o to prijemnejší.
Chatu sme si predlžili až do 3. januara. Ja si pochvalujem, pil som vela, ale s mierou takýže mi nebolo zle. Zopar kamaratov take šťastie nemali, takže si svoje odtrpeli na balkone.

Sranda, že záchod ostal po celý čas nedotknutý, takže sa dal využiť na primarne potreby :lol:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

Môj Silvester 2008 dopadol nádherne, pretože som bola s priateľom, ktorého milujem z celého srdca... a bolo ako v rozprávke...
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

0/10
30.12.08 som bol lyzovat v ocsadnici. pri poslednej jazde som uz po vypiti par cajov s rumom mal rychlejsiu jazdu.
to sa nevyplatilo. na konci kopca na rovinke som sa volako zatackal a padol.
triestiva zlomenina predkolenia. takze novy rok som oslavoval v nemocnici. nic si nepamatam, mal som silne horucky a po operacii som bol pod vplivon opiatov (dolzin, najsilnejsie co mali). zobudil som sa az 1.1.09 niekedy podvecer.
malo to aspon pozitiva:
prestal som fajcit :)

p.s. v nohe mam 6 titanovych srobov a v kosti narazeny 30cm klin.
jeden srob mi vybrali a dostal som ho ako darcek
Prílohy
toto 4cm cudo som mal v nohe zasrobovane.
toto 4cm cudo som mal v nohe zasrobovane.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

No my sme boli s kamaratmi na chate a dvaja sme sa rozhodli sit na polnoc kuknut na namestie... kamarat znacne opity :)... dosli sme tam pozdravili sme koho sme stretli zazelali novy rok a chceli ist s5..kamarat vsak stretol kamratku ktora chcela ist domov, tak ze ju ide odprevadit..nic mi nepvoedal len proste odisiel, chvilu som ho cakal ze ci sa nevrati ale ked po 15 min nic , tak reku sa vrati sak vie kde je chata :)... siel som na chatu (po tej tme fuu) a cakali sme ho, neprisel do rana 11 (no kde ho budeme hladat) ..potom prisiel zee isiel na chatu a cestou sa zastavil doma na WC a ked ho rodicia videli tak ho uz nikam nepustili .... a samozrejme on je taky nas LEGEND ako ho volame.. nenapdne ho zobrat mobil napsiat sms, ani rano...on ho bezne vobec nedviha :)......no a odvtedy ho volame LOST :D
poldo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa poldo »

noo, dost dobry, necakal som to...vypil som dva litre cerveneho vinka, na to tri poldeci a bolo fajne :D
Napísať odpoveď