iphone za 100 dolarov
iphone za 100 dolarov
www.solomobi.com
zaujimava stranka su to cinske copie mobilov npr iphon od 100 dolarov N95 za 110 dolarov......
zaujimava stranka su to cinske copie mobilov npr iphon od 100 dolarov N95 za 110 dolarov......
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
iPhone vs cinska kopia - video recenzia
http://www.tomsguide.com/us/iphone-appl ... o-160.html
http://www.tomsguide.com/us/iphone-appl ... o-160.html
Mal som moznost porovnat iphone original a iphone fake a to sa neda porovnavat.Pri presune na zakladnej ploche palcom cez plochy obraz absolutne seka cela praca s fake iphonom je pomala.Ten displej je skaredy.Funkcna vybavenost onicom.Je na dve simky ako skoro kazdy fake.Proste hroza neodporucam.Radsej si dosetrite iphony uz polacneli
-
will.i.am
Darca
staci pozret videou co tu hodil reno... no na grc to je.. ani odblokovat to neslo... proste hroza...Dieg0 napísal:Mal som moznost porovnat iphone original a iphone fake a to sa neda porovnavat.Pri presune na zakladnej ploche palcom cez plochy obraz absolutne seka cela praca s fake iphonom je pomala.Ten displej je skaredy.Funkcna vybavenost onicom.Je na dve simky ako skoro kazdy fake.Proste hroza neodporucam.Radsej si dosetrite iphony uz polacneli
akoze mozte nanho nadavat a hovorit aky je to shit... taka plynula praca, bez sekania.. to sa nevidi u hociktoreho mobilu.. a ak sa niekto stazuje ze ma obmedzene moznosti, tak nech spravi JB a potom nech sa ostatne skryju...
ja som po 3 mesiacoh neolutoval. a dufam, ze ked budem brat o 22 mesiacov novy telefon bude nejaka nova verzia
A radsej si kupte normalny telefon ako fake draheho...
-
Edward88
Light Expert
Za tú cenu málo muziky
Ľudia dosť nadávajú na to, tam nevydrží batéria. A tento človek mal proste brutálnu smolu: www.i9problematika.wbl.sk .
to ma tusim aj vlastny menu dizajn ne?Andres28791 napísal:Ale zas Meizu M8 je v celku schopný konkurent.