Hi guys,
Tried this last night and it made a mjaor increase in performance in latency terms.
All information from WoW Euro/American Tech forums.
1. If you have not done so(Europe Clients) Download the " Official Registry change to disable patching while playing" from official Tech forums from WoW Euro ( www.wow-europe.com ) I cannot login WoW Euro at moment will update once i got link. American Clients can do the same(from USA site!) or they should have an option already to disable this.
Both Euro and USA gain a massive improvement with following
2. Open your My Network Places(View network connections) or Control Panel ---> Network Connections. Right click your primary Network Card and click properties --- > Configure then advanced tab on top.
Checksum Offload (RX or TX for some users) = Disabled
Speed/Duplex Settings or Speed = Force 100 Full Duplex (On older machines you may need to use Force 10 Full Duplex)
Optimize For = Throughput
Save or Click ok, your PC may wanna restart or your Network connection may reset.
I got a 250ms decrease in latency over Nukecap with these settings, they do help =)
Hope this helps you lot
ja si skor myslim, ze je to pitbull, neviem povedat, ale tak isto to moze byt aj ag...ja uz niaku dobu som dal prec addony na unit frames a mam len povodne presunute do stredu
Mrk napísal:ja si skor myslim, ze je to pitbull, neviem povedat, ale tak isto to moze byt aj ag...ja uz niaku dobu som dal prec addony na unit frames a mam len povodne presunute do stredu
Oba addony som používal, je tam drobný rozdiel, je to ag-čko
A od kedy mi skapal notebook tak ani ja unit frames nepoužívam (také ako ag a pitbull, healovacie sú výnimka O:-) ) mám akurát lifebloomer, healbot, grid, DBM
H@wk napísal:ano ale vecsina addonov co su na wowinterface a ja ich pouzivam nie su na curse.
Väčšina? ani by som nepovedal....
ale rob si čo chceš, ja to v poslednej dobe aj tak len manuálne inštalujem z curse.com. Mám addony, ktorým verím, ktoré ma nesklamali a veľmi mi pomáhajú. Žiaden ďalší hnoj nepotrebujem
Nightmear napísal:Väčšina? ani by som nepovedal....
ale rob si čo chceš, ja to v poslednej dobe aj tak len manuálne inštalujem z curse.com. Mám addony, ktorým verím, ktoré ma nesklamali a veľmi mi pomáhajú. Žiaden ďalší hnoj nepotrebujem
No neviem niektore som nenasiel dnes sa skusim preorientovat na curse dik za radu...
mozem otazku ? ... skade to mas ?
viem ze su 3 za achievmenty( dostupny je zatim asi iba red, zvysne achiev. su trocha hard ), 1 pada v UP ( modry ) ale zeleneho vidim 1x
Lord PROXI napísal:mozem otazku ? ... skade to mas ?
viem ze su 3 za achievmenty( dostupny je zatim asi iba red, zvysne achiev. su trocha hard ), 1 pada v UP ( modry ) ale zeleneho vidim 1x
u nas uz maju aj ciernych za heroic raidy zeleny je z mysterious egg z Oracles (musis byt revered), vajce sa liahne 7 dni a vacsinou z neho padaju petovia, je doost mala sanca na mounta...
ludia pls help uz mi s toho wowka je*e komplet som ho preinstaloval ok nahodim realmlist idem sa prihlasit a nic stale tam mam len conecting a nic to dalej nespravi ja uz neviem co s tym
JV napísal:ludia pls help uz mi s toho wowka je*e komplet som ho preinstaloval ok nahodim realmlist idem sa prihlasit a nic stale tam mam len conecting a nic to dalej nespravi ja uz neviem co s tym