rapishare.com

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6082
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

rapishare.com

Príspevok od používateľa typek61 »

zdravim takze mam probelm pri stahovani z rapidshare.com.Z inych serverov v pohode ale tento ma uz pekne drbe :x
Skusal som uz aj internet download manager a nic :?
kedysi som nemal problem ale teraz hmm :(
proste sa to stopne napr. teraz mam 57% a stoji to

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 13:58 )
inac je to free user s kadial stahujem
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 684
Registrovaný: 31 jan 2006, 9:17
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Nebudeš mat problém s internetovým pripojením?
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6082
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

neviem ale ked stahujem napr. z megauploadu a ked zastavi tak po chvilke nabehne.Ale rapidshare nie :?
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 684
Registrovaný: 31 jan 2006, 9:17
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

typek61 napísal:neviem ale ked stahujem napr. z megauploadu a ked zastavi tak po chvilke nabehne.Ale rapidshare nie :?
Ano, rapidshare pokial si Free user tak pri prerusení uz ti to nenabehne.
Ine servery s tym asi problém nemajú. Neviem, mam premium tak ma po probléme
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 6082
Registrovaný: 11 okt 2008, 20:46
Bydlisko: NO
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

no ale moja rychlost 60 kb/s tak sa my to neoplati :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 19:22 )
takze uz som to vyriesil dal som inu sietovu kartu a download frči možte lock :D hehe :lock:
Avril
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 112
Registrovaný: 09 jún 2005, 15:12

Príspevok od používateľa Avril »

takze bol mi odcudzeny rapidshare ucet a na strankach poskytovatela sa pise,ze staci zaslat na jeden mail..a ked im to tam poslem,tak mi naspat pride toto

This is a collection of reports about email delivery
process concerning a message you originated.

Some explanations/translations for these reports
can be found at:
http://zmailer.org/delivery-report-decoding.html

If you are our customer, further help is available
at email address: ____ @ ______ (TO BE FILLED IN)
Reporting-MTA: dns; farizej.cent
Return-Path: <[email protected]>
Arrival-Date: Tue, 27 Jan 2009 13:58:10 +0100
Local-Spool-ID: S306646054AbZA0M6K


FAILED:
Original Recipient:
rfc822;[email protected]
Final Recipient:
RFC822;[email protected]
Status:
5.7.1
Remote MTA:
dns; mail-1.datacentre.sk (89.185.231.100|25|90.183.38.130|50584)
Last Attempt Date:
Tue, 27 Jan 2009 13:59:58 +0100
X-ZTAID:
smtp[28711]
Diagnostic Code:
smtp; 554 (Service unavailable; Client host [90.183.38.130] blocked using dnsbl.sorbs.net; Currently Sending Spam See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?90.183.38.130)
Control data:
smtp cvaknito.sk [email protected] 65534
Diagnostic texts:
<<- MAIL From:<[email protected]> BODY=8BITMIME SIZE=530
->> 250 2.1.0 Ok
<<- RCPT To:<[email protected]> NOTIFY=FAILURE ORCPT=rfc822;[email protected]
->> 554 5.7.1 Service unavailable; Client host [90.183.38.130] blocked using dnsbl.sorbs.net; Currently Sending Spam See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?90.183.38.130

Following is a copy of MESSAGE/DELIVERY-STATUS format section below.
It is copied here in case your email client is unable to show it to you.
The information here below is in Internet Standard format designed to
assist automatic, and accurate presentation and usage of said information.
In case you need human assistance from the Postmaster(s) of the system which
sent you this report, please include this information in your question!

Virtually Yours,
Automatic Email Delivery Software

Reporting-MTA: dns; farizej.cent
Arrival-Date: Tue, 27 Jan 2009 13:58:10 +0100
Local-Spool-ID: S306646054AbZA0M6K

Original-Recipient: rfc822;[email protected]
Final-Recipient: RFC822;[email protected]
Action: failed
Status: 5.7.1
Remote-MTA: dns; mail-1.datacentre.sk (89.185.231.100|25|90.183.38.130|50584)
Last-Attempt-Date: Tue, 27 Jan 2009 13:59:58 +0100
Diagnostic-Code: smtp; 554 (Service unavailable; Client host [90.183.38.130] blocked using dnsbl.sorbs.net; Currently Sending Spam See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?90.183.38.130)


Following is copy of the message headers. Original message content may
be in subsequent parts of this MESSAGE/DELIVERY-STATUS structure.

Received: by mail255.centrum.cz id S306646054AbZA0M6K;
Tue, 27 Jan 2009 13:58:10 +0100
Received: from 87.197.98.50 by mail09-sk.centrum.cz (Centrum Mail) with HTTP
Date: Tue, 27 Jan 2009 13:58:10 +0100
From: "Michal =?UTF-8?Q?=20=C5=BD=C3=BAbor?=" <[email protected]>
To: "info" <[email protected]>
X-Mailer: Centrum Mail 5.0
MIME-Version: 1.0
X-Priority: 3
Message-ID: <[email protected]>
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit


-------------------------------------------------
PĹ&#153;edmÄ&#155;t:
Od: "Michal Žúbor" <[email protected]>
Pro: "info" <[email protected]>

bol mi odcudzeny premium ucet

co to znamena?????
psychofemale
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 27
Registrovaný: 16 jún 2008, 10:37
Bydlisko: BA...PD
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

Avril napísal:co to znamena?????
ze mail nedosiel kam ma...
Avril
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 112
Registrovaný: 09 jún 2005, 15:12

Príspevok od používateľa Avril »

psychofemale napísal:ze mail nedosiel kam ma...
to mi je jasne..ale zadal som tam tu adresu kde ma dojst..a neprislo to tam a ja by som rad vedel,ze to preco?
Tom1622
Expert
Expert
Príspevky: 196
Registrovaný: 24 dec 2007, 23:48

Príspevok od používateľa Tom1622 »

IP adresa 90.183.38.130 je na blacklistu , blokuje SMTP . To posíláš přes webový rozhraní ? Napiš jim na to cvaknito přes SMTP který normálně používáš ( centrum.sk ? )
Avril
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 112
Registrovaný: 09 jún 2005, 15:12

Príspevok od používateľa Avril »

Tom1622 napísal:IP adresa 90.183.38.130 je na blacklistu , blokuje SMTP . To posíláš přes webový rozhraní ? Napiš jim na to cvaknito přes SMTP který normálně používáš ( centrum.sk ? )
a co je to smtp?a ako to mam poslat?ved som to posielal cez centrum.sk,nepochopil som
Tom1622
Expert
Expert
Príspevky: 196
Registrovaný: 24 dec 2007, 23:48

Príspevok od používateľa Tom1622 »

SMTP je server odesílany pošty , proč se to cpe přes IP netcentrum.cz ( to je to bloklý ) ? Jak ti chodí ostatní pošta ? Posílání šlape ???
Avril
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 112
Registrovaný: 09 jún 2005, 15:12

Príspevok od používateľa Avril »

Tom1622 napísal:IP adresa 90.183.38.130 je na blacklistu , blokuje SMTP . To posíláš přes webový rozhraní ? Napiš jim na to cvaknito přes SMTP který normálně používáš ( centrum.sk ? )
Proste cokolvek poslem cez CENTRUM mi neodosle,ale preco?

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 18:09 )
Tom1622 napísal:SMTP je server odesílany pošty , proč se to cpe přes IP netcentrum.cz ( to je to bloklý ) ? Jak ti chodí ostatní pošta ? Posílání šlape ???
takze postupne..este raz cokolvek poslem cez centrum dakam inam ako centrum tak mi neodosle.
ale oco ma tiez na centrume ucet a tam som mu skusal daco odslat len tak a prislo to...takze tomu nechapem,ze kde je chyba
Tom1622
Expert
Expert
Príspevky: 196
Registrovaný: 24 dec 2007, 23:48

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Protože centrum.sk to posílá na netcentrum.cz a to je zablokovaný kvůli množství odesílanýho spamu , použij jiný freeserver nebo server poskytovatele připojení .
Avril
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 112
Registrovaný: 09 jún 2005, 15:12

Príspevok od používateľa Avril »

Tom1622 napísal:Protože centrum.sk to posílá na netcentrum.cz a to je zablokovaný kvůli množství odesílanýho spamu , použij jiný freeserver nebo server poskytovatele připojení .
preco to posiela na netcentrum.cz???
ved ja som to odosielal z centrum.sk na [email protected]
nechapem tomu?? aky netcentrum.cz?

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 18:44 )
Avril napísal:preco to posiela na netcentrum.cz???
ved ja som to odosielal z centrum.sk na [email protected]
nechapem tomu?? aky netcentrum.cz?
nechapem????
Tom1622
Expert
Expert
Príspevky: 196
Registrovaný: 24 dec 2007, 23:48

Príspevok od používateľa Tom1622 »

Proč to nevím , zřejmě z technických důvodů nebo možná má sk centrum velení společný s cz v Praze , kdoví , prostě je na "trase" . Buďto počkej až si zařídí výmaz nebo si zařiď jinej ( záložní ) mail . Mimochodem , problém není v tom že ti centrum poštu neodešle , ale v tom že mail servery používající blacklisty (cvaknito.sk např.)tu poštu odmítnou jako spam . Pokud by sis doma nahodil SMTP server taky můžeš psát maximálně někomu přímo domů komu běží mail server , protože všechny freemaily to vyhodí - jsou tam i IP adresní rozsahy přidělovaný "lidu".
Napísať odpoveď