hmm je tu tema na nejake obrazky ale myslene len ako ikony. ja to myslim normalne ako obrazok ze napr budem mat.
(kacicka) Som v kupelni (a za tym obrazok napr. kacickya lebo nejakeho mora).. kamos tak mal auto a take veci.. ale uz davnejsie... a ked som sa ho teraz pytal tak ze uz na to nevie prist... tak ma to stve.. neviete niekto ako ho tam dostanem?... ziadny url, ani vlozenie obrazka z pc, z internetu... neviem na to prist pls help
Hmmm myslim ze na to by si ten kamos spomenul... ale opytam sa ho ked bude online... mozno sa to dalo nejak cez nejaky kod mozno ako [img] alebo url... ale nic mi nejde aby to tam bolo
myslis to tak ze budes mat dajme tomu ikonku vybratu zo statusov a nieco pri nej napisane a ked si niekto otvori okno a bude chciet s tebou pisat,uvidi pod statusom aj nejaky obrazok?..lebo to by som vedel
najdi si obrazok,ktory tam chces mat niekde na nete a otvor si okno kde si tvoris status a jednoducho si ho tam prenes,problem je vsak ten,ze sa ti tam toho moc nevojde
bajlachVT napísal:viem co myslis...hm normalne klikni na obrazok a presun do statusu kde pises....ak to je to
wolodo napísal: ani vlozenie obrazka z pc
ak to myslis nejak inak tak mi to napis..
Imho mam icq 6 teraz sa tu mirandaci, qipaci. Nezacnite nafukovat zato ze ma asi milionty clovek obycajne ICQ. Je toho vsade vela napisane kde sa len spomenulo icq
nejde to.... teraz som to skusal s malinkymi obrazkami od 2kb az po 300kb a nic..... jednoducho tam obrazok nedam..... ako som pisal v prvom prispevku, malo by to ist na icq6?
wolodo napísal:nejde to.... teraz som to skusal s malinkymi obrazkami od 2kb az po 300kb a nic..... jednoducho tam obrazok nedam..... ako som pisal v prvom prispevku, malo by to ist na icq6?
urcite sa to da,zatial to islo vsetkym co poznam a ja mam tiez v kazdom statuse pouzite userbary ...skus si ich vsak prenasat z nejakej webovej stranky a nie z PC