Lego,chewa,merkur . . .
-
qwerty-xyz
Lego,chewa,merkur . . .
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
zvonenie33
Light Professional
Co ta vysiel? To je moj senplasmon napísal:Ja som si pred nedavnom kupil stolny futbal a konecne uz nemusim do neho hadzat tie blbe zetony ktore som kupoval v bare po 10sk, lebo je zadarmo kedy chces a o kolkej chces
qwerty, skladam svoj imaginarny klobuk, asi prva tema, kde ti zatial nemam dovod povedat, co si o tebe myslim. chewa rocks, merkur rulezzz a lego iz da best
cele detstvo som stravil v spolocnosti prefabrikovanych dielcov a bolo to uzasne
vacsinou som staval podla navodov, malokedy podla vlastnej fantazie, lebo to vzdy dopadlo rovnako: z merkuru nejaka blbost, ktora sa tvarila ako uzasne sofistikovany nastroj 3. generacie, z chewy auto v tvare kvadra a z lega som skombinoval niekolko sad a zlozil z nich nejake zachranarske auto
jajaaaj vlaacik maam lego, na skrini, kolajnice, vsetko, ale uz nato nieje cas...dakedy som sa stym vedel vyhrat
che a cheva tiez, som mal nejaku benzinku a tak
sak to poznate....a ked sa ktomu pridali auticka dopravne znacky a neviem co a vsetko sa to sklbilo do kopy tak to uz len bola fun, ne jak teraz len za pc a stoka 
-
Hotwire
Addict
Re: Lego,chewa,merkur . . .
hej ludia mam pocit ze sa mu niekto nalogoval na ucet a naschval zalozil normalnu temu aby mu "pokazil" reputaciuqwerty-xyz napísal:No priznajte sa s cim ste sa hrali ked ste boli mensi? Tato tema vzikla na podnet ze sa ucim na skusku z elektriky prave a kamarat ani nevie ako vyzera rezistor,tranzistor,transformator (ale on tu skusku spravi a ja nie) tak som mu rozobral antenny zosilovac do zasuvky a ukazoval mu a zaspominali sme pri tom na stare casy. Spomenuli sme si na lego technic,stevebnicu merkur a elektro merkur a na taku tabulku sa volala ze GRAFO a ked ste s nou triasli tak sa zmazal ten obraz co ste nakreslili takymi dvoma kolieskami a mne osobne sa tisli slzy do oci pri elektronickej nasobilke ktora vam zasvietila na zeleno ked ste oznacili spravny vysledok prikladu a cele sa to skoncilo prave teraz ked sme si spomenuli na autodrahy,hokej s plechovymi hracmi a futbal (nie blba fifa na pc) kde ste si s hracmi pinkali s kovovou gulickou . . .
A tak, kto by mal nejake vytvory moze hodit aj foto -- ja som sa zo stavebnicou technic vyhral celkom dost.
lebo tato tema ma fakt dostala... ako krpec som sa hraval prakticky so vsetkym co si vymenoval....chewa, seva (ci jak sa to volalo take modre kktiny), merkur (po otcovi
-
Stenky
Professional
tutok http://www.hojko.com/22r-a-lego-buldoze ... light=legoLub0$ napísal:A foto je kde?
jedinu vyhradu mam ze sa mi cca po minutach pokazil ovladac a musel som si priamo u lega vybavit replacement ktory sa ku mne dostaval (hlavne koli sviatkom) asi mesiac.......
-
sovietman
Star
Merkur ma zabavil na cely den. 3 stavebnice rozlozene na celej posteli a skladalo sa... pacilo sa mi na tom to ,ze to je najodolnejsie stavebnica snad.
Nie ako lego, alebo chewa... to sa nalomilo, prasklo atd...
Moj najvacsi objav bol ked som urobil auto s otacimi kolesami prednymi
to bolo pred 20 rokmi ked som bol druhak na zakladke ...
stale tie stavebnice mam, odlozene pre deti

Ten futbal mam stale doma, plne funkcny, ani lopta nechyba, ten som si vážil vzdy. A ešte mám premietačku. Dodnes funguje, snad este vydrží dlho, škoda ze uz tazko zohnat ziarovku do nej...
Nie ako lego, alebo chewa... to sa nalomilo, prasklo atd...
Moj najvacsi objav bol ked som urobil auto s otacimi kolesami prednymi
stale tie stavebnice mam, odlozene pre deti
Ten futbal mam stale doma, plne funkcny, ani lopta nechyba, ten som si vážil vzdy. A ešte mám premietačku. Dodnes funguje, snad este vydrží dlho, škoda ze uz tazko zohnat ziarovku do nej...
-
Jancuk
Professional
Mal som aj Lego ale iba tie obyčajne ako je indiána jones alebo tie poziarnicke stanice , zachranarou nie Technics sa ak sa dobre pametam tak 1 som mal Technics taký pasavec zlty heh a dal sa z neho poskladať aj robot
mal som aj chevu a ta ma dost bavila všetko este mam a cakam ze raz sa mi zase zacnie po tom cnieť a otvorim a budem skladať cely den a paci sa mi lego mindstorm ale je moc dráhe no tak asi tak 
fakt dobra tema az my je luto za detstvom
Pri legu (obycajnom hrady, zamky, zachranari a pod.) som stravil ohromne mnozstvo casu, najpr som poskladal podla planu a potom som si vymyslal rozne vlastne stroje prisery a pribehy
skvele to bolo ked sme boli 3 brat a este bratranec niekedy. a teraz mam bratranca co ma 3 roky tak ked mu rad skladam z lega co si povie 
Ades: inak taku premietacku mam aj ja doma (v sedej farbe) na elektrinu ale neviem preco mi nejde
a daku na baterky mal bratranec.
Pri legu (obycajnom hrady, zamky, zachranari a pod.) som stravil ohromne mnozstvo casu, najpr som poskladal podla planu a potom som si vymyslal rozne vlastne stroje prisery a pribehy
Ades: inak taku premietacku mam aj ja doma (v sedej farbe) na elektrinu ale neviem preco mi nejde
-
qwerty-xyz