z nicoho nic nefunguju dvi na doske a grafike

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia prosim vas mam velmi vazny problem, mam dosku asus m2npv-vm a graficku kartu ati hd2600pro tiez asus , vsetko islo cca rok normalne , monitor som mal cez dvi redukciu zapojeny na grafike a islo to ako ma ,no dnes zapnem pc a monitor nezaplo ale pc bezi normalne ako by malo ,pozrem ze co sa deje a vymenim monitor ze mozno ma v riti kabel,no oba monitory na starom pc idu normalne ,cize monitor je v poriadku ,dalej som vymenil redukciu za inu ze mozno tej drblo ,ale ani s druhou co viem ze bola funkcna nesiel ani jeden z monitorov ani an jednom z dvi konektorov na grafike ,ked som atinu dal prec a dal som ale kabel z redukciou dvi do dvi slotu integrovanej grafickej karty tiez sa dialo to iste ako na atine ,to by som nejako neriesil mam pocit ze na integraci niekedy redukcie nesli ako by mali ,no jedina mozna vec na ktorej mi rozbehne oba monitory je pripojit klasicky jeden alebo aj druhy monitor na klasicky vga vystup integrovanej grafickej karty, ludia stretli ste sa niekto s podobnym problemom ? mam v zaruke dosku aj grafiku ,cize neviem co z toho bude zle ,tak sa spytam najprv vas ,este sa pokusim vykusat grafiku u kamarata aby som to vylucil ,kebyze na integrovanej ide cez redukciu dvi normalne a vga tak ako ide tak by som sem ani nepisal a rovno reklamoval grafiku,lenze ked zo 4 konektorov ide len jeden jediny co je zaroven jediny vga ? dakujem za vase skore nazory a rady ,pretoze by som to rad napravil a spokojne pozival dalej :?

//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 20:23 )
ludia please viem ze to je dlhe ale skuste poradit :?

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 16:52 )
up
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

myslim ze chyba bude u grafiky na 98% :wink: pcie grafiku zozenies za par korun , cize neake kriticke to neni :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:myslim ze chyba bude u grafiky na 98% :wink: pcie grafiku zozenies za par korun , cize neake kriticke to neni :wink:
teoreticky hej ,len mi neda nerozmyslat aj nad doskou pretoze to ze na nej tiez nejde to dvi je bud nahoda alebo netusim ci to je niekde na doske prepinatelne v biose ,aspon ja som to nenasiel ,a inak chybu karty nevidim ako nevyhodu skorej by som povedal ze je to vyhoda :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vyhoda ako pre koho :D ked ti to zaplatia rodicia, tak samozrejme ze vyhoda :lol: . a to s dvi na doske, tak to sa neako prepina v biose, ale ako, tak to by si mal mat v manuale od dosky
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:vyhoda ako pre koho :D ked ti to zaplatia rodicia, tak samozrejme ze vyhoda :lol: . a to s dvi na doske, tak to sa neako prepina v biose, ale ako, tak to by si mal mat v manuale od dosky
preco rodicia ? ved mam to brane s bgs ,teda bud daju nahradu alebo peniaze alebo rovnaku cize je mi to jedno ,isty cas na integraci vydrzim :)
Napísať odpoveď