MP4 Player

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
ehm123
King
King

MP4 Player

Príspevok od používateľa ehm123 »

Hello,

no takze rozmyslam nad kupou mp3/mp4 prehravaca, kedze nemam na predrazeny ipod, vybral som tieto dva modely:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19610
a
http://aukro.sk/item531867352-novy-2-8- ... -zdar.html

I ked ten druhy je len taka "kopia", myslim ze za tie peniaze neni zly a par rokov mi posluzi. Skor ma vsak zaujal ten prvy velkostou a displayom "QWVGA" ktory som mal na mobile. Avsak bojim sa toho ze bude strasne velky a jednoducho sa mi "nezmesti" do vrecka rifiel. Ak pouzivate niekto takyto velky prehravac, tak povedzte prosim ci ste si na to zvykli alebo nie, obcas by som si chcel pozret film ked budem cakat v niekde v rade,alebo u lekara a podobne.

Prosim vysvetlite mi,aky sa prevadzaju tieto jednotky, do napr cm.
Dimensions: 5.31 in x 3.07 in x 0.59 in

Ta napodobenina ipodu je tiez celkom vydarena, avsak sa bojim ze sa ten dotykovy display doskriabe. Ake mate skustenosti s dotykovymi displaymi?

Alebo mam volit, Creative ZEN, ktory mam mensi display a je drahsi? Bude tam taky velky rozdiel v kvalite?

thnx k+
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

kukni tuto moju temu,tiez som zhanal MP4 prehravac pre priatelku a kupil som jej nakoniec ZEN...je proste skvely a ona si ho tiez nevie vynachvalit...ale teda samozrejme,co sa tyka jemu podobnej cenovej kategorii http://www.hojko.com/vianocny-darcek-mp ... 07153.html
snad tam nieco najdes :)
btw. 1 palec = priblizne 2.54 cm...takze si to vynasob :wink:
ehm123
King
King

No takze ten z dealextreme pada,moc velka tehla. Ono chcem to pouzivat aj na filmy a ZEN mi pride moc maly ale tak uvidime.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

warezman napísal:No takze ten z dealextreme pada,moc velka tehla. Ono chcem to pouzivat aj na filmy a ZEN mi pride moc maly ale tak uvidime.
urcite nie je taky maly,ze by sa na nom nedali filmy pozerat...viem o com hovorim...ale tak ako uz chces ty,ak hladas nieco vacsie,tak asi ti nepomozem :(
ehm123
King
King

Ono teoreticky by som si zobral tu napodobeninu ipodu,ale bojim sa ze to bude hnustne hrat...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Warezman ja mam tu napodobeninu Ipodu .. nehra to nejako uzastne co ma prekvapili boli videa na tom ale presiel som s PDA k tomuto zariadeniu ale bavilo ma to len chvilu kedze PDA je PDA (drahsia sranda ktora sa neda velmi porovnavat s MP4 prehravacmi) moj je 4GB a lezi mi na policke kedze som na hudbu zacal pouzivat telefon ....

a do vrecka by som tieto srandy s velkym displeyom nedaval ... najme nie bez nejakeho obalu... ja som si strasne oblubil PDA ... na hudbu , a filmy na net ... ale do vrecka bez sance a na rifliach uz vobec nie ... este v lete som si ho sem tam supol do kratasov ale trosku mi ich tahal dole :lol: ... ked som ho nosil v puzdre za opaskom tak to bola pohoda len stale si na to treba trosku davat pozor aby si tomu zas velmi neublizil a ked som siel na pivko tak som ho radsej nechaval doma ... zas co si nemozem vynachvalit je pozeranie filmov , 3,8 palca .... ked mas casu vela pozerat tak si ber cim vecsi displey .... ked nemas vela casu tak sa uskromni s mensim ... mensi dispely mal by byt viac setrny k baterke ... a co sa tyka oboch prehravacov ked si tazky audiofil tak su oba na nic ked nie tak si k nim kupis lepsie sluchatka a pohoda .... :)
ehm123
King
King

hmm a co by si skor kupil,teraz tu napodobeninu alebo Creative ZEN?
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Ja by som ti medzi týmito poradil skôr Zen. Máš istotu dobrého spracovania a kvality. Výborný displej a kvalitný zvukový výstup. Neviem, osobne by som si radšej zaň priplatil ako ísť do rizika s tou napodobeninou, u ktorej si nemôžeš byť s ničím istý...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

warezman ked napodobeninu tak s nou pocitaj na rok a potom ju predat dalej a kupit mozno Ipodik nieco od Creative alebo Emgetonu aspon ja mam s tymito znackami dobre skusenosti
Napísať odpoveď