Ktoré krajiny ste navštívili?
No tak zatial iba tieto krajiny, ale v kazdej krajine sa mi nieco lubi:Cesko(konk.Praha velmi krasne mesto, hlavne pamiatky a hlavne nesmie chybat vozenie v metre),Polsko(hlavne nakupy kurcata, stehna
a hlavne krovky),Madarsko(no tak tu sa mi lubil hlavne balaton) a este Ukrajina(nafta,cukriky,po kkt oblecenia znackoveho puma,nike,adidas,a kava nescafe
) to by bolo asi tak vsetko.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak som sa pred par hodinami vratil na Slovensko a som rad, ze som uz doma. Vo Francuzsku je to nieco hrozne, uplny nezaujem o komunikaciu v anglictine, ani jedna z troch recepcnych, ktora pracovala v hoteli nevedela po anglicky, jedna vedela tak biedna lamavo a za pomoci prekladaca od Googlu aj nieco vypotila, ale bola to katastrofa a jednanie bolo nemozne. Ceny boli zjavne primerane ekonomike, aj tak sme jedlo vsetci riesili formou fastfoodu vo forme bagety ci McDonald'su. Pocasie cez vikend bolo tiez dobre, aj ked od soboty rana v Parizi prsalo, najma ked som bol prave na Eiffelovke. Cestu hore som si vychutnal ako sa ma, cize po druhu plosinu pesi a na vrchol vytahom. Vyhlad by mohol byt krasny, avsak bolo zatiahnute, vycasovalo sa len postupne a ked sme schadzali z vrcholu, tak zacalo silno fukat a slabsie prsat, ale v kobinacii so silnym vetrom na vrchole to bola katastrofa. Prechadzka na Moulin Rouge, navsteva par obchodov a jedna navsteva sexshopu mi ostane v pamati na stalo. Pred budovou Moulin Rouge je vyvysena plosinka z ktorej fuka vzduch, pri postaveni na tuto atrakciu zenam stoja vlasy..., ale ako spravny slovak som si tam musel odplut a sledovat ako sa moje sliny krasne nadnasaju, jedna dokonca letela priamo na japonku, ktora sa s velkym smiechom stihla uhnut. Z casovych dovod som vsak nenavstivil Louvre ani Vitazny obluk, okolo vitazneho obluku sme sa len prehnali a odfotili zo sedaciek cez sklo.
Nie som velky cestovatel a vobec ma to nelaka, ale urcite by som sa do Pariza chcel este vratit s tym, ze si treba vyhradit viacej casu a ak vyjde aj pekne pocasie, tak nie je o com. Po ceste na Slovensko ma uputali este Alpy v Rakusku, spravit si vylet do nich nie je problem, takze to bude asi najblizsia vec, ktoru navstivim.
Nie som velky cestovatel a vobec ma to nelaka, ale urcite by som sa do Pariza chcel este vratit s tym, ze si treba vyhradit viacej casu a ak vyjde aj pekne pocasie, tak nie je o com. Po ceste na Slovensko ma uputali este Alpy v Rakusku, spravit si vylet do nich nie je problem, takze to bude asi najblizsia vec, ktoru navstivim.
-
hojko
Site Admin
Re: Ktoré krajiny ste navštívili?
Uz som sem pisal, ale aktualizujem to k letu 2011: Polsko, Madarsko, Cesko, Rakusko, Taliansko, Svajciarsko, Lichtenstajnsko, Francuzsko, Monako a Nemecko
-
adr0z
Zablokovaný
Nórsko, Dánsko, Švédsko, Nemecko, Čechy, Maďarsko, Polsko, Slovinsko, Chorvátsko
Poľsko (nowy targ) ,Maďarsko (tropikárium),Rakúsko (múzeá a tak ,školské výlety),Nemecko (konkrétne Mníchov na ceste do Fr. ),Francúzsko (pamiatky) a to je tak všetko.
-
redliner
King
Česko,Poľsko,Maďarsko,Rakúsko,Nemecko,Španielsko,Francúzsko,Holandsko,Dánsko 
-
Blackangel
Light Star
Madarsko, Rakúsko, Anglicko, Cesko, Chorvátsko, Taliansko, Grécko, Monaco, Spanielsko, Egypt, Kanada, Vietnam, Cina
a tento rok plánujem do USA a ptm do Thajska.. dúfam že to vyjde . Strašne rád cestujem a chcel by som čo najviac ale jedine do Južnej Ameriky ma to neľáka
a ani Afrika jedine tie severné štáty...
a tento rok plánujem do USA a ptm do Thajska.. dúfam že to vyjde . Strašne rád cestujem a chcel by som čo najviac ale jedine do Južnej Ameriky ma to neľáka
Cesko , Madarsko , Polsko , Ukrajina , Nemecko , Francuzko , Anglicko , Bulharsko , Chorvatsko , Rakusko 
-
krankenwagen
Professional
Ktoré krajiny ste navštívili?
Cesko, Polsko, Rakusko, Madarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Cierna Hora, Bosna a Hercegovina, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko a hodil som cez rieku kamen do Turecka 
-
yoggy
momentálne Holandsko, Belgicko, Nemecko, Česko a Rakúsko
-
johny541
King
Česko, Rakúsko, Poľsko, Maďarsko, Francúzsko, Grécko, Španielsko, Monako.