Zrychlenie PC
Zrychlenie PC
Mozte mi niekto poradit,mam hpcko 1500Mh zo slabuckov pamatov 128MB,bohuzial dokupit neviem/nevyraba sa,win XP.Skusil som aj rozne utlity,nepomaha to.Okna sa otvaraju pomaly,furt tam nieco vrci,msconfig som zastavil vsetky sluzby aj procesi,aj tak nic.Pouzivam program TUNEUP 2009.Nic nepomohlo.Poradte ako zrychlit svoj comp. 
Takze takto,siel som z ramkov do sevisu,kedze tam si myslim,ze su schopny zistit o aku ramku ide,ty tupci tu ramku este nevideli ane vedeli urcit o aky typ ide,nasiel som ju na nete a je to rambus RDRAM,cize ramka s dvoma zarezmi.inac neviem pocul som,ze service pack 3 spomaluje system,je to pravda?
-
mackousko007
Expert
Je to pravda ze spomaluje, pretoze potom windows zabera viacej z pamäte ale ak mas mas dostatok pamäte tak rozdiel v rychlosti nezbadas. Okrem toho 128MB je strasne malo mne momentalne system XP SP3 berie 512MB z pamäte. A tu RDRAM (RIMM) bude tazke zohnat ale pozeral som bazare a neco som nasiel skus mu zavolat mozno ich este mamilosman1 napísal:Takze takto,siel som z ramkov do sevisu,kedze tam si myslim,ze su schopny zistit o aku ramku ide,ty tupci tu ramku este nevideli ane vedeli urcit o aky typ ide,nasiel som ju na nete a je to rambus RDRAM,cize ramka s dvoma zarezmi.inac neviem pocul som,ze service pack 3 spomaluje system,je to pravda?
http://pocitace.h-inzercia.sk/pamate/in ... mb-ponuka/
Teraz doplacas na "vynalez" intelu, ak sa nepletiem. Drahe su teda riadne. Ale tebe nic ine nezostava, s tymi 128MB ti nepomoze nic a ked je to notas a dajme tomu aj grafika si daco bere, ked aj par MB, s panom bohom. A to co ti tak stale vrci je HDD. Co sa malo ukladat do ram, sa ti ukklada na disk.milosman1 napísal:Takze takto,siel som z ramkov do sevisu,kedze tam si myslim,ze su schopny zistit o aku ramku ide,ty tupci tu ramku este nevideli ane vedeli urcit o aky typ ide,nasiel som ju na nete a je to rambus RDRAM,cize ramka s dvoma zarezmi.inac neviem pocul som,ze service pack 3 spomaluje system,je to pravda?
Re: Zrychlenie PC
Pred tym ako RAM kupis,sa pozri kolko pamäte ten book max.zozerie.milosman1 napísal:Mozte mi niekto poradit,mam hpcko 1500Mh zo slabuckov pamatov 128MB,bohuzial dokupit neviem/nevyraba sa,win XP.Skusil som aj rozne utlity,nepomaha to.Okna sa otvaraju pomaly,furt tam nieco vrci,msconfig som zastavil vsetky sluzby aj procesi,aj tak nic.Pouzivam program TUNEUP 2009.Nic nepomohlo.Poradte ako zrychlit svoj comp.
No tak som to vyriesil,ramku nebolo zohnat a kupovat novu za 45euro sa do takejto masiny neoplati.Oprasil som Win ME a nasral som ho tam,no bolo to hrozne poviem vam,teraz som v dobe kamennej,ale co uz,otvara mi to okna plynulo,net mi neseka a mozno to bude aj menej padat ako XP.Aj ked ME mi uz raz spadlo po nainstalovani NEt fremeworku a Upgradu Internet Exploreru na uctihodnu 6 ver.
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
odporucam Deset tipů pro rychlejší XP
http://www.extranotebook.cz/deset-tipu- ... iniboocich
http://www.extranotebook.cz/deset-tipu- ... iniboocich