na leto... ja to potrebujem expresne rychlo
granko hrnček
granko hrnček
neviem ci takuto temu mozem zalozit, neviem ci je v dobrej sekcii lebo som to nikdy nevedel zadelovat ale chcel by som sa vas opytat ci nahodou nemate zachovaly GRANKO HRNCEK ... ak aj nemate a viete kde by som ho zohnal ..odkupil by som ho ..vdaka 
Kód: Vybrať všetko
Na leto pre vás pripravilo Granko ďalšiu novinku! Granko darčekové balenie s hrnčekom a to hneď v dvoch prevedeniach – s bodkami alebo so smajlíkmi. Ale to nie je všetko, na zadnej strane škatule na vás čaká hra. Zabavte sa s kamarátmi a zahrajte si Granko Človeče, nehnevaj sa alebo Granko Šarádu. Granko a leto je hneď veselšie!
Granko darčekové balenie môžete zakúpiť v sieťach:
Kaufland, Billa, Metro, Slovpos
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
to sa bude dat kupit asi az v lete ne????plasmon napísal://drazba: http://www.psiadusa.sk/forum/viewtopic.php?f=61&t=1401Kód: Vybrať všetko
Na leto pre vás pripravilo Granko ďalšiu novinku! Granko darčekové balenie s hrnčekom a to hneď v dvoch prevedeniach – s bodkami alebo so smajlíkmi. Ale to nie je všetko, na zadnej strane škatule na vás čaká hra. Zabavte sa s kamarátmi a zahrajte si Granko Človeče, nehnevaj sa alebo Granko Šarádu. Granko a leto je hneď veselšie! Granko darčekové balenie môžete zakúpiť v sieťach: Kaufland, Billa, Metro, Slovpos