odpalena doska a disk v notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

odpalena doska a disk v notebooku

Príspevok od používateľa Pudzian »

kamos ma notebook nejaky acer 5100 a odisla mu doska a disk. chce ho vyhodit cely do kosa.... da sa vymenit doska? ci je to az moc drahe?? popripade kto by chcel kupit na suciastky....
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: odpalena doska a disk v notebooku

Príspevok od používateľa pato83 »

Pudzian napísal:kamos ma notebook nejaky acer 5100 a odisla mu doska a disk. chce ho vyhodit cely do kosa.... da sa vymenit doska? ci je to az moc drahe?? popripade kto by chcel kupit na suciastky....
Ak je to doska, tak za tu cenu si kupi lepsi novy notas. Castokrat je to takto. Cele nemusi ale vyhadzovat, LCD sa da predat, pamate a dalsie demontovatelne veci a funkcne samozrejme.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked ho chce vyhodit, dam mu adresu, nech to hodi do krabice a ja sa o to postaram :D
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

doska a LCD ich oprava v autorizovanom servise stoji viac ako samotný celý new notebook....

čo sa tyka opravy u nejakych týpov pokial je to len odidena nejaka mini sučiastka kondiky... tranzistory. a spol.. tak školený elektrotechnici so zaujmom to vedia spravit.. ale vypýtaju si za to svoje....

rada? daruj nejakemu takemu clovekovi nech sa potesi a spravi si funkcný noťas...(oni su ochotný do toho investovat)
predaj na fore ludom co to skupuju za par supov....
kup new .....
Napísať odpoveď