Zdravím,kamarádka sa sťažuje že jej ide pomaly net,a technik z T comu jej povedal že modem atd má v poriadku....teraz si kladiem otázku čo to teda je,píšte nápady...môžem sem pridať log z HiJackThis alev pred týždňom som to kontroloval a určite tam žiadel virus nebol
Ide jej net pomaly vzdy? tj. rano na obed podvecer aj v noci? Ak stale tak to agregaciou nebude, neskusil si ku kamoske priniest nejaky NTB na oskusanie ci to nie je ozaj chyba PC? Ak uz si mal technika v dome tak nech ti ukaze parametre linky na testery, aby ti napisal cisla a z toho sa da vela zistit, ale ked povedal ze linka je v poriadku a nie je to nejaky smelinar tak by nemal dovod klamat...Rychlost si vies zistit cez testy ale skus zistit signal aky je ci nema vysoke rusenie a aky je utlm.Pripadne este by som skusil zmenit modem za iny alebo tam dat router len na skusku.
no tak FUP nemá určite,jej net by mal byť 4Mbit/s....ale načítanie stránky typu hojko.com trvá asi minútu,spomalene to ide pravidelne,predtým to išlo v poriadku,a tento net má na notebooku....dneska som tam nasiel s EOS tohto cerva WIN32/conficker.V cerv.....