gratulujem ti k vstupu do "dospelosti"DeFeAt napísal:dnes mam narodeniny, 18tka
![]()
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
// Ades -> zial nevidel, televizne noviny nepozeram uz strasny cas, mam predsa net .. ale ked budem potrebovat zdvihnut tlak, tak vravis, ze si mam najst v archive dnesne
+/- posral (som si) fon, displej je uz totalne v..., no kamos mi pozical N6151, takze spoko, asi tam len vymenim kryt a dam mu zanho nejaky cash...
+ kamos mi pozical prehravac (nakolko k mojmu treba redukciu a teraz davam peniaze inde...)
+ slovina: 1/2 sloh, som rad...
- nebude boh vie ake dobre vysvedcenie... sam sebe slubujem, ze druhy pol rok polepsim znamky...
+ kamos mi pozical prehravac (nakolko k mojmu treba redukciu a teraz davam peniaze inde...)
+ slovina: 1/2 sloh, som rad...
- nebude boh vie ake dobre vysvedcenie... sam sebe slubujem, ze druhy pol rok polepsim znamky...
nordkapp: a videl si dnes spravy na markize? ako socialka odvadzala deti romskej rodine (odporucam ako program na vecer, nebudete lutovat
)
+cely den pri operacnom stole
-som unaveny ako po Iron Man-ovi
//segenica: v tej bande tupcov som sa identifikoval aj ja. neviem, preco nas tak oznacujes, nemas na to pravo a nemas asi ani schopnost uznat pravdu inych
+cely den pri operacnom stole
-som unaveny ako po Iron Man-ovi
//segenica: v tej bande tupcov som sa identifikoval aj ja. neviem, preco nas tak oznacujes, nemas na to pravo a nemas asi ani schopnost uznat pravdu inych
-
MaSterS
Light Expert
-
zuzkazuzka
VIP
-
Shark NX
Addict
Dalsia plneinteligentna slecna ktoru ked bude brat sanitka tak bude doktorovi pchat do ruky telefon zo slovami ICE ICE ICE. A doktor ju len pohladi po hlave a povie ano slecna ano ... To bude v poriadku, poda jej 10mg Diazepamu a vrati jej telefon do vrecka.segenica napísal:Nahnevala ma banda tupcov, ktorí nevedia rešpektovať iných, škoda, že sa našli práve tu na hojku...
A o Hodinu si Policia sama najde v databazi vsetky cisla bez kooperacie s telefonom zraneneho.
Ale k teme:
-
Iron-Eddie
Light Professional
ako keby sme mali rovnaký deňIron-Eddie napísal::
![]()
![]()
![]()
![]()
chémia a učiteľ chémie, ani nebudem vysvetľovať
![]()
autobus bol napráskaný, ako keby sme boli židia a viezli nás do koncentráku, ani dýchať sa nedalo
bolí ma hlava
+ opravené všetky potrebné známky (dejepis 1, sjl 2, nos 1, anj 1, geo 2)
+ už zajtra obdržím nový phone niečo kvalitnejšie
+ zabezpečené peniaze na zrkadlovku
+ dohodnutá výmena mojho PC za švagrov notebook