Čaute,
chcem sa opýtať kde by ste odporučili predávať Nokiu N95 8GB. Včera som ju zobral z T-mobilu, ale len preto, že som mal na ňu dobrú cenu. Nemám o ňu záujem, lebo je na mňa príliš masívna. Komplet nová so všetkým. Frčí aj na Orange, čo som odskúšal. Inzeráty na výmenu v priebehu včerajška mi moc nevyšli, tak som sa rozhodol, že by som ju predal a potom si kúpil niečo iné. Otázka teda znie, kde predávať? Na nete, alebo osobne obehať napr. mobil shopy. Počul som, že tí dávajú viac v prípade, že je nový. Alebo nemá niekto z Vás záujem o kúpu, prípadne výmenu? Skúste ponúknuť. Som z Bratislavy.
Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!
na inzeraty je tu bazar ...
najlepsie je predavat cez net ... v bazare ti daju zalostne malo ...
skus www.mobil.sk ... www.aukro.sk a niektore ine ...
najlepsie je predavat cez net ... v bazare ti daju zalostne malo ...
skus www.mobil.sk ... www.aukro.sk a niektore ine ...
-
qwerty-xyz
Re: Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!
tak podla toho za kolko by si ju predaval,p0ki napísal:Čaute,
chcem sa opýtať kde by ste odporučili predávať Nokiu N95 8GB. Včera som ju zobral z T-mobilu, ale len preto, že som mal na ňu dobrú cenu. Nemám o ňu záujem, lebo je na mňa príliš masívna. Komplet nová so všetkým. Frčí aj na Orange, čo som odskúšal. Inzeráty na výmenu v priebehu včerajška mi moc nevyšli, tak som sa rozhodol, že by som ju predal a potom si kúpil niečo iné. Otázka teda znie, kde predávať? Na nete, alebo osobne obehať napr. mobil shopy. Počul som, že tí dávajú viac v prípade, že je nový. Alebo nemá niekto z Vás záujem o kúpu, prípadne výmenu? Skúste ponúknuť. Som z Bratislavy.
(keby toto nahodou citala moja holka tak nie lucia teba by som nevymenil za ziadnu inu .... )
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!
Na obehávanie mobil shopov zabudni. Tam ti budu zaň chcieť dať smiešne peniaze. Skús Bazoš tam sa mi zatiaľ podarilo všetko predať / kúpiť / vymeniť.p0ki napísal:Čaute,