Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
p0ki
Novice
Novice

Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!

Príspevok od používateľa p0ki »

Čaute,

chcem sa opýtať kde by ste odporučili predávať Nokiu N95 8GB. Včera som ju zobral z T-mobilu, ale len preto, že som mal na ňu dobrú cenu. Nemám o ňu záujem, lebo je na mňa príliš masívna. Komplet nová so všetkým. Frčí aj na Orange, čo som odskúšal. Inzeráty na výmenu v priebehu včerajška mi moc nevyšli, tak som sa rozhodol, že by som ju predal a potom si kúpil niečo iné. Otázka teda znie, kde predávať? Na nete, alebo osobne obehať napr. mobil shopy. Počul som, že tí dávajú viac v prípade, že je nový. Alebo nemá niekto z Vás záujem o kúpu, prípadne výmenu? Skúste ponúknuť. Som z Bratislavy.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

na inzeraty je tu bazar ...
najlepsie je predavat cez net ... v bazare ti daju zalostne malo ...
skus www.mobil.sk ... www.aukro.sk a niektore ine ... ;-)
qwerty-xyz

Re: Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p0ki napísal:Čaute,

chcem sa opýtať kde by ste odporučili predávať Nokiu N95 8GB. Včera som ju zobral z T-mobilu, ale len preto, že som mal na ňu dobrú cenu. Nemám o ňu záujem, lebo je na mňa príliš masívna. Komplet nová so všetkým. Frčí aj na Orange, čo som odskúšal. Inzeráty na výmenu v priebehu včerajška mi moc nevyšli, tak som sa rozhodol, že by som ju predal a potom si kúpil niečo iné. Otázka teda znie, kde predávať? Na nete, alebo osobne obehať napr. mobil shopy. Počul som, že tí dávajú viac v prípade, že je nový. Alebo nemá niekto z Vás záujem o kúpu, prípadne výmenu? Skúste ponúknuť. Som z Bratislavy.
tak podla toho za kolko by si ju predaval, :P Sice mam svoju K800-vku dost v laske ale tak keby bolo mozne tak by som pristupil na take daco ako vymenit a doplatit keby to bola atraktivna ponuka.
(keby toto nahodou citala moja holka tak nie lucia teba by som nevymenil za ziadnu inu .... )
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poraďte ohľadom predaja alebo výmeny Nokie N95 8GB!

Príspevok od používateľa Clean_Up »

p0ki napísal:Čaute,

Na obehávanie mobil shopov zabudni. Tam ti budu zaň chcieť dať smiešne peniaze. Skús Bazoš tam sa mi zatiaľ podarilo všetko predať / kúpiť / vymeniť. :wink:
Napísať odpoveď