Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Caute neviete preco mi ked niekedy hram vyhodi chybu ze :
Microsoft visual c++ runtime error ?
a kliknem na ok a vyhodi ma s cs
leze mi to nanervy a neviem ako to opravit a ani neviem ako som ktomu dosiel , preinstaloval som si win , naistaloval csko a toto mi robi ale len sem tam nastastie. Skusal som si preinstalovat csko , dat iny ns patch , skusit inu instalacku cska a nic nepomaha 
Microsoft visual c++ runtime error ?
a kliknem na ok a vyhodi ma s cs
Cawte. Prepacte ak to tu uz je ale vazne sa mi to na tych 128 stranach nechcelo hladat, ale ako sa da hrat CS Source cez hamachi? Treba na to niaky specialny postup alebo nieco take? Lebo som to skusal s kamaratom, on vytvoril server na hamachi ja som sa tam pripojil, on vytvoril server v hre ja som isiel do LAN a nenaslo ho. Neviete teda co tam treba este spravit?
http://www.cs-downloads.7x.cz/nove-mapy tu ho mas 
PROBLEEM
Mam taky problem :
Mam kupeny original cs ANTHALOGY nainstalujem steam vsetko vpoho aj heslo a acc .... ale potom nainstalujem Cs 1.6 a ono urobi iba toto ze mi vytvori ikonku na ploche ( normal logo cs1.6 a napisane pod nim counter-strike) ja nanu 2krat kliknem ze chcem otvorit zapne sa steam ako normal a vypise " Fatal error: failed to load platform modules " ako dam ok a potom zase kliknem na cs ikonu ale ta cs ikona us nespusta csko ale steam ako keby to bola ikona steamu a cs mi vobec nejde co mam robit skusal som to aj na inom pc to iste mi urobilo .... PLS HELP
Steam funguje ale cs nie pls pomoooc (
A mam to po anglicky a skusal som aj regedit
Mam kupeny original cs ANTHALOGY nainstalujem steam vsetko vpoho aj heslo a acc .... ale potom nainstalujem Cs 1.6 a ono urobi iba toto ze mi vytvori ikonku na ploche ( normal logo cs1.6 a napisane pod nim counter-strike) ja nanu 2krat kliknem ze chcem otvorit zapne sa steam ako normal a vypise " Fatal error: failed to load platform modules " ako dam ok a potom zase kliknem na cs ikonu ale ta cs ikona us nespusta csko ale steam ako keby to bola ikona steamu a cs mi vobec nejde co mam robit skusal som to aj na inom pc to iste mi urobilo .... PLS HELP
Steam funguje ale cs nie pls pomoooc (
A mam to po anglicky a skusal som aj regedit
aqua110:
1. Ensure that Steam is not running (close any error dialog windows)
2. Go to the Start button and select Run...
3. Enter regedit and press OK
4. Navigate to the HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam registry folder
5. Locate and double-click the Language registry key
6. Enter english in the Value data field and click OK
7. Start Steam
Ak by to nepomohlo, tak by som este skusil zmazat Clientregistry.blob
Defaultne sa nachadza: C:\Program Files\Steam\Clientregistry.blob
Potom zapni steam a pockaj kym sa updatne.
1. Ensure that Steam is not running (close any error dialog windows)
2. Go to the Start button and select Run...
3. Enter regedit and press OK
4. Navigate to the HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam registry folder
5. Locate and double-click the Language registry key
6. Enter english in the Value data field and click OK
7. Start Steam
Ak by to nepomohlo, tak by som este skusil zmazat Clientregistry.blob
Defaultne sa nachadza: C:\Program Files\Steam\Clientregistry.blob
Potom zapni steam a pockaj kym sa updatne.
hmm
toto som us skusal a nic .... mozem mi ete poradit ze ako mam zistit ci mam aktivovany steam lebo ja som ho aktivoval us strasne davno.......a neviem ci je este funkcni .....
a ked dam servers a dam pripojit napise mi iba tu reklamu ci chcem kupit steam vobec nezapne cs ... a ta chyba fatal eror us nevyskakuje vobec iba raz vyskoci ked preinstalujem
a ked dam servers a dam pripojit napise mi iba tu reklamu ci chcem kupit steam vobec nezapne cs ... a ta chyba fatal eror us nevyskakuje vobec iba raz vyskoci ked preinstalujem
Re: hmm
skus si stiahnut inu verziu, alebo podobnu... napriklad z porse.czaqua110 napísal:toto som us skusal a nic .... mozem mi ete poradit ze ako mam zistit ci mam aktivovany steam lebo ja som ho aktivoval us strasne davno.......a neviem ci je este funkcni .....