cawťe ako spolužiačka mi hodila telefon o zem a nečo sa tam asi posralo bo ked ho chcem visunuť tak to o nečo škriabe a ide to ťažko nedasa stim niečo spraviť ?
jasne ze da, treba to dat do servisu pozriet alebo dakemu chalanovi, co sa vyzna, kamilkovy caj, repikovy odvar alebo bedakanie nahlas to nevylieci
mozno je len vyskoceny kryt, daka prkotina a vypytaju 5€ v lepsom pripade
skus ho hodiť o zem ešte raz, možno že sa vráti do starých koľají... v najhoršom sa ti čosi odj*be...
pripadne zober torx a skus to doma rozobrať, prečistit, pokiaľ nejsi uplna LAMA tak to zvladneš pri troche zdravého rozumu aj sam...možno že je len koľajnička pokrivena...treba sa na to pozret...
napravi ...
mne sa bezne doma same pocitace opravuju ....
a minule mi dokonca pri dverach zaklopala plazmova telka ze sa rozbila a prisla ku mne a na druhy den uz bola opravena ...
veci sa zvyknu takto carovne opravovat same ved predsa zijeme v rozpravkovej krajine zvanej slovensko ....
zober to do servisu a tam ti to opravia ...
nech ti to zaplati ta spoluziacka ked ti posrala telefon ...
zaruka sa nevztahuje na mechanicke poskodenie sposobene tebou ci inou osobou a hlavne nespravnym zaobchadzanim to ti nepovedali, ze telefon sa o zem nehadze?
ta kde kryt, ja som mal e65 rozobratu na suciatky doma na stole, kryt by si videl, a pochybujem zeby tomu branil, ja by som povedal ze mas krive kolajnice
V tom lepsom pripade mas len pokrivene kolajnice. Vacsinou sa to tazko vyrovnava, uz to nejde tak plynulo. Doporucil by som ti dat vymenit slide. Stoji to kolem 15 Euro. Ak ho budes takto pouzivat a mas tam nieco vyskocene co ti skre o vodiaci Flex a ten sa ti pretrhne alebo poskodi, prestane ti ist display a to si potom mozes nachystat dalsich cca 15 Euro na Flex.
luto napísal:V tom lepsom pripade mas len pokrivene kolajnice. Vacsinou sa to tazko vyrovnava, uz to nejde tak plynulo. Doporucil by som ti dat vymenit slide. Stoji to kolem 15 Euro. Ak ho budes takto pouzivat a mas tam nieco vyskocene co ti skre o vodiaci Flex a ten sa ti pretrhne alebo poskodi, prestane ti ist display a to si potom mozes nachystat dalsich cca 15 Euro na Flex.
//autoeditácia príspevku ( 31 Jan 2009, 23:49 )
v mobilshope to neni problem a ak je sikovny servisak tak aj zaruka bude stale aktualna