cawte...musim vas trosku pootravovat..mam taky mensi problem..sformatoval som disk vsetko ok len mi nejde zvuk..no a dalsi problem je ten ze nemam install cd od zvukovky..da sa to nejak nainstalovat aj bez toho?? skusal som uz aj cez spravcu zariadeni ale ani cez to sa mi to nepodarilo spojazdnit..k+ ista...vopred diky
naformatoval si disk a nainstaloval aj windows?...alebo sa ti to stalo len po naformatovani ineho disku ako je ten kde je windows?....
zalezi aj podla toho aku mas zvukovku...ak ju mas integrovanu na doske,tak si zozen driver od dosky,ak ho teda mas
o evereste by som pochyboval, snazil som sa nim zistit typ sietovky a vzdy mi napisal podla nainstalovanych ovladacov... radsej otvor bednu a na zvukovke by mal byt napisany presny typ
noo takze zistil som asi ze aka to zvukovka.. cez ten PC wizard mi vyhodilo "VT82C570 MV IDE Controller" lenze ked toto hodim do googla tak sa mi nejak odnikial neda stiahnut..ak by ste boli niekto taky dobry a mrkli sa na to???a model je VIA1612A..pls
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 17:02 )
noo nasiel som to tu len akosi to neviem odtial stiahnut..
skus to este cez jeden softik a to je Driver decective.....on preskenuje cele pc a vypise ti chybajuce ovladace... sice som pocul nan ho kritiku,ale mne raz pomohol....