Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
vsetko ma dobre aj zle stranky
+ufff znamienka, ktore mi vybrali su v poriadku, mal som riadne lepy
---za bieleho dna sa nam pokusili vykradnut privat v brne, jedine stastie, ze som tam mal spolubyvajuceho
+/- dnes som bol aj s mamou na prevetivnej prehliadke u zubara (sukromny, v GA najlepsi), za 15 minut, co nam ocekoval zuby, mne zubna asistentka (kocka jak bejk) laserom odpalila nejaky zubny kamen a to bolo vsetko, si zauctoval 40 eur (boli sme tam prvi, cakaren narvana dalsimi ludmi). ked som sa pytal otca, ktory ho pozna lepsie, kolko berie, vraj za mesiac 100000 v cistom len akoby sa nechumelilo. uplne bezne aj o dost viac. seriem ja na gynekologiu, prestupujem na stomatologiu
---za bieleho dna sa nam pokusili vykradnut privat v brne, jedine stastie, ze som tam mal spolubyvajuceho
+/- dnes som bol aj s mamou na prevetivnej prehliadke u zubara (sukromny, v GA najlepsi), za 15 minut, co nam ocekoval zuby, mne zubna asistentka (kocka jak bejk) laserom odpalila nejaky zubny kamen a to bolo vsetko, si zauctoval 40 eur (boli sme tam prvi, cakaren narvana dalsimi ludmi). ked som sa pytal otca, ktory ho pozna lepsie, kolko berie, vraj za mesiac 100000 v cistom len akoby sa nechumelilo. uplne bezne aj o dost viac. seriem ja na gynekologiu, prestupujem na stomatologiu
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Tak súhrn posledných dní..
Streda, štvrtok, piatok nie som v škole.. idem na olympiády a tak no xD
Je mi celkom fajn, nič ma nebolí, nič ma netrápi
Osral som 2 učiteľky jednou ranou - jedna sa ma snažila oklamať, druhá sa hrala na dôležitú - obidve sú teraz ticho xD
Ehm no dnes som bol na olymp. z Matiky.. hrozne ťažké.. budem posledný..
To počasie je strašné..
Dnes mám ešte angličtinu a vôbec sa mi nechce ísť tam..
-
Mateq
Medium Professional
-
Shark NX
Addict
Najviac sa zucastnilo sikmookich bab
Nakoniec sa na mna hodili z rozbehom dve baby a pri snahe udrzat rovnovahu som roztrhol transparent
Kamarat mal zobrat fotak len na to zabudol ... Mozno bude nejaka fotka z mobilu
ale inak pohoda