world of warkraft - ukoncenie platieb-problem
-
dp2dp2
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
world of warkraft - ukoncenie platieb-problem
poprosim radu ako ukoncit strhavanie penazi z mojho uctu za hru wow,,,,da sa niekam prihlasit a zakazat mesacne platby?ja som myslel totiz ze platbu budem musiet kazdy mesiac potvrdit a ono to strhava same..........
-
lekoklatik
VIP
-
dp2dp2
Medium Expert
tak znova-uz pol roka neviem zamedzit platbam za Wow
teraz v january mi strhli mesacny poplatok za WOW a to uz ani synov ucet neexistuje"""""""""""
poradte prosim ako to ukoncit-platby ktore si sami strhaju z mojho uctu,,zadal som blokovanie platieb cez internet v banke,ale toto som povolil davno predtym---vobec sa to na to nevztahuje
poradte prosim ako to ukoncit-platby ktore si sami strhaju z mojho uctu,,zadal som blokovanie platieb cez internet v banke,ale toto som povolil davno predtym---vobec sa to na to nevztahuje
-
Mrk
Professional
tak ak ten ucet neexistuje tak im napis mail, co neodporucam bo kym odpisu trva strasne dlho, skor by som odporucil im zavolat, najlepsie cez skype bo je to zadarmo, ja som volal z mobilu a kedze som musel cakat na linke aj 20 min tak som minuel na ten telefonat cez 40euro
potom mi vazeny moderator na ich fore dal tip s tym skypom...
-
xH4wK
-
dp2dp2
Medium Expert
iii to si poradil......super
iii to si poradil......super
mrk dik,,skusim
mrk dik,,skusim
Re: iii to si poradil......super
Lepsie ako pretelefonovat mailand je fakt si to kuknut ten Skype. Aj ked osobne ja som sice cakal aj tam ...dp2dp2 napísal:iii to si poradil......super
mrk dik,,skusim