hlasitost zvuku SYSTEM A VENTRILO

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

hlasitost zvuku SYSTEM A VENTRILO

Príspevok od používateľa Betarik »

zdrawim...
potreboval by som poradit ak sa to samozrejme da :)
je nejaky sposob jak zvisit hlasitost ked uz mam vsetko nastavene na plno myslim systemove nastavenia zvuku mam naplno a sluchatka mi hraju na moje pomeri ticho aj ked to amm naplno da sa nejak zvisit este hlasitost za kazdu raadu thx :wink: a este som zabudol zvysit hlasitost zvuku na ventrile ffakt dik vsetkym co pomozu :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

V tom VNT to nastavíš tu :

inbound - prichádzajúci zvuk
outbound - odchádzajúci
Prílohy
vnt.jpg
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

Zdravim nechcem zakladat novu temu mam vsak podobny problem nejde sice o hlastitost vo VNT ale samotnu systemovu moja zvukovka je asi pre postarsich ludi ktorych vyssia hlasitost irituje, pre mna je to vsak moc malo. Neviete ci existuje nejaky soft ktory my vo vseobecnosti dokaze zvysit hlasitost zvukoveho vystupu ?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Vystup je dany vykonom signaloveho zosilnovaca na vystupe a soft mu uz nepomoze ak mas vsetko naplno. Pomoze maximalne prebudit vstupny signal z nejakeho zdroja, napr vo Winampe mas v ekvalizeri sablu PREAMP, ked ju dvihnes v rozumnej urovni, tak ti este zvysi uroven hlasitosti, len pozor na skreslovanie. Tak isto niektore softy (napr prehravanie videa) maju moznost nastavit zvysenie urovne signalu nad uroven vlastneho zdroja.
Napísať odpoveď