SLSP and Paypal [pls pomoc]

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Spiro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SLSP and Paypal [pls pomoc]

Príspevok od používateľa Spiro »

:) caute mam taky malicky problemik :) ...zalozil som si v slovenskej sporitelni ucet ze Euro 26 :) mam knemu normalnu VISA ELECTRON kartu tu novu s Card Verification Number a aktivovanou moznostou platit cez internet a tak isto aj VISA embasovanu kartu ...
A mam taky mali problemik s PayPal zadal som cislo karty tej VISA ELECTRON s tym povolenim na internetovy obchod a potvrdil som ju pomocou toho kodu co mi prisiel po stiahnuti 1,50eciek ale ked kliknem na ADD FUNDS tak namna vybehne takato hlaska :

Kód: Vybrať všetko

Add Funds is Not Available

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. 

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
To iste mi spravilo aj pri druhom paypal ucte kde som zadal tu istu kartu ale bez toho aktivovaneho internet platenia .. niekde cez google somsa dostal na stranku kde pisali ze tym aktivovanim by sa to malo vyriesit .
Neviete cim to je? nejake tie rady ? :-/ ... Myslite ze to moze byt tym ze mi na paypal ucet este nepripocitali tych 1,50Eur ??

Pls help .
Popripade moze to byt tym ze nemam este pridany Bank Acc .Ak ano tak mam taku malu otazkocku ako meno banky mam zadat SWIFT alebo normalne ze Slovenska Sporitelna ?

Dakujem vopred za pomocne rady . Pls modi nechajte to tu aj ked tu je Paypal rieseny uz X krat dakujem.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No pokiaľ máš už verifikovaný účet a pridanú kartu, tak si peniaze nemusíš presúvať na Paypal a odtiaľ ich brať, ale keď si niečo kúpiš, tak Ti to automaticky stiahne peniaze z Tvojho bankového účtu. No ak si si však nepridal ešte banku, tak to urob a malo by Ti to bez problémov fachčiť :wink: A meno je jedno, aké zadáš - daj Slovenská sporiteľňa.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takze ten text vyssie co mi tam ukazuje nic neznamena ? :roll: nemam chut o natahovacky s paypal . Mam dost z toho ako je to vyriesene tak sudny proces snimy by ma psychicky polozil :-/
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No Paypal nefunguje tak, že si ho akoby "dobiješ" peniazmi a potom budeš využívať tie, ktoré máš na Paypal účte. Proste keď si chceš niečo kúpiť za napr. 50 dolárov a na Paypal účte nemáš ani dolár, tak si tie peniaze tam nemôžeš pridať, ale po kúpe tej veci sa Ti strhne 50 dolárov z Tvojho bankového účtu, keďže máš svoju platobnú kartu prepojenú na Paypal účet. Takýto spôsob nákupu je ale najbezpečnejšia forma a určite je to bezpečnejšie ako napr. nákup leteniek, keď priamo zadávaš číslo Tvojej karty.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aha takze v pohode mozem teraz zadat platbu napriklad na akcii ebay ked som nieco kupil a tie peniaze sa mi jednoducho staihnu z uctu :) ...Tak to aj ty pouzivas ? :roll: btw nemas nahodou v tom add funds nieco take napsane ako ja :D necem sa nejak fakt dostat do problemov :-X
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Fakt sa nijako nemôžeš dostať do problémov, ono Ti to stiahne z účtu iba toľko, koľko stojí vec, ktorú kupuješ na ebay :wink: Nijako Ťa Paypal neofajčí...
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Este taka otazocka ... staihnem i to presnu sumu podla momentalneho kurzu ? alebo ako ?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No stiahne Ti to peniaze podľa kurzu, ktorý má Paypal, ktorý ale bohužiaľ je dosť nevýhodný, ale pokiaľ chceš kupovať veci z ebay, tak sa tomu jednoducho nevyhneš :?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Este taka otazocka aky je ten kurz na paypal lebo som to tam hladal a nejak som to nenasiel ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem skade ta napadlo ze by sa s tebou sudili. Beztak nie si schopny minut taku sumu aby sa im to oplatilo ak ti o to presne nejde. Maximalne by ti prisiel mail, ze nedostavaju payment od banky, takze ta blokuju (ak by vobec prebehla transakcia, o com pochybujem)

A kurz? My Account/Profile/Currency ballances daj si previest urcite mnozstvo penazi a v potvrdzovacom okne sa ti ukaze kurz.

Mimochodom momentalne je 1EUR = 1.25965 USD co mi pride oproti stredovemu kurzu NBS 1.2930 co mi nepride az take strasne.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

na pravu mieru...
strhli ti 1.5E za verifikaciu karty k uctu
tych 1.5E ti najblizsie odrataju z platby (tj. ak budes mat platit 10E TAK REALNE ZAPLATIS 8.5e lebo 1.5E uz mas akoby predplatene)
o 1.5 E neprijdes
je to akoby prva bezhotovostna operacia s tvojim uctom (na overenie, ci je ten ucet pravy)

dalej mozes platit paypalom uplne normalne (uctuju si len male % zbezhotovostnych prevodov (ktore su napriek tomu ze to nieje uplne free, celkom vyhodne))
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

No a k tomu kurzu. V den ked to zaplatis sa ti blokne suma podla aktualneho kurzu, ta ostava blokovana az dod dna, kedy je platba zrealizovana, co byva tak do tyzdna a v den realizacie je suma upravena zase podla aktualneho kurzu v ten den.

(Mna toto dost zaskocilo, lebo som si nechal na ucte presne na fakturu za telefon a kvoli tomuto mi tam potom par korun chybalo a platil som 25sk navyse kvoli uhrade faktury na predajnom mieste.vivat Orange)
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Aha no tak to je dost nanic stym kurzom ... skoda ...ale este taka otazocka musim mat vyplnenu banku pokial chcem len platit a neposielat peniaze sebe na ucet ? :) pretoze mi to hlasy chyby a neviem preco .
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No samozrejme potrebuješ mať vyplnené informácie o svojej banke, keď chceš platiť cez Paypal :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Pilifo napísal:No samozrejme potrebuješ mať vyplnené informácie o svojej banke, keď chceš platiť cez Paypal :)
hlupost, stacia udaje o karte. Udaej o konte sluzia na vybery z paypal uctu
Napísať odpoveď