Brutalna "pařba" a vasa polovicka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Brutalna "pařba" a vasa polovicka

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Chysta sa chata, 18tka(moja), strasna kopa alkoholu a kopu ozratych ludi :lol:
mozno cudna otazka, no predsa, vy na vase ozranparty beriete svoje polovicky?
patrilo by sa, chcem, no kedze sa ide pit a pit a pit, neviem no
mam z toho zmiesane pocity, ja by som rad, neviem no, len ma zaujimaju vase nazory a skusenosti ako to bolo u vas
:P
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Zalezi od toho ci pije aj tvoja polovicka..a v akom mnozstve...a ako znasa to ze pijes ty..predpokladam ze pijes dost :D ..ale lepsie je nepit :) aspon si pamatas vsetko...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ja by som braal aspon by pomne mal kto utierat tyky :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to zalezi od spolocnosti co na tej chate bude... ale vseobecne by som ju tam nevzal ak mienim pit a poriadne... nikdy nevies co sa prihodi a ci sa nenajdes v naruci inej ked budes naliaty, to iste plati aj o nej... ked tam nebude - co oci nevidia, srdce neboli
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ak sa tam ideš vyslovene nadrbať, tak ju neber lebo si pokaziš večer a ešte ty budeš ten zlý.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na panske jazdy a akcie kde je vela nezadanych pohladnych zien sa predsa priatelky NEBERU ! ! ! ... :-)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Aaaa druha moznost, ak ju nevezme, tak sa polovicka naserie a rovno si moze hladat novu... aj na tej akcii :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm tak ja by somm ju rozhodne bral, a bud by sa mal o mna niekto starat(ze ona bude pit s mierou), alebo ked tak tak sa spolu skvelo zabavit, nikdy by sa nic nevycitalo... ved je to oslava. Zase na jej oslave to moze byt naopak. Zalezi to od toho na akej "urovni" vztahu ste... ak niekde na zaciatku tak sa jej treba opytat ze ak tam chce ist, tak co sis predstavuje ze sa tam bude diat, aby nebola prekvapena :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jednak sa jedna o oslavu 18-tin trochu blbe ju tam nevziat. Obmedz svoje pitie na 2-3 pohariky a kludne ju vezmi.
A ked ti je alkohol az tak potrebny tak si po oficialnej Party sprav dalsiu a tam sa bez nej strieskaj jak prasa :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

vztahy zalozene na extremnych situaciach vydrzia dlho... takze zober a striskajte sa ako prasce :D ked bol Sasu Hovi vo Webmastri hovoril ze vo Finsku piju zeny ako u nas chlapi, takze da sa cerpat aj z tohto prikladu :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

AK nemas chapajucu priatelku, tak sa ti moze brutalna "parba" zmenit razom na brutalnu nudu, alebo brutalnu hadku. Preto neodporucam na taketo ozieracky brat svoju priatelku, ak sa chces fakt zabavit.. Jasne, ze by postelne radovanky potesili, ale nikdy nevies kde skoncis s dakym tym promile v krvi..
Aspon co poznam ja, tak vacsina zien ked je pozvana na ich chalanovu ozieracku, tak su nervozne, ze preco sa im nevenuje a podobne..
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

To akoze ked su tam nezadane baby na party tak by ste podaktori podviedli svoju priatelku? Naco s nou potom chodite? A ja som za to ze ju zober tam, nemusis sa ulpne strieskat na sracky...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som ju aj vzal.. Nebola to oslava, ale dozvuky.. z triedy nás nešlo ani 10, tak sme pobrali aj priateľov a priateľky, čo ako sa všetci dobre poznáme... :) Dohodli sme sa na kompromisoch a potom to išlo.. Čo som bol prekvapený, tak prvý deň sa nadrela viac jak ja.. :D (nebolo to veľmi, chodiť sme ešte ako tak vedeli) a druhý deň som to zase prehnal ja ... :D

Aj keby nešla, tak by som rozhodne neskončil v nejakom inom náručí... :wink: to by som jej nikdy nespravil..

Takže ak sa dohodnete na kompromisoch, ktoré neporušíte a budú obom vyhovovať, tak prečo nie?...

Ja som bol s dozvukmi veľmi spokojný, aj keď sme sa tam povadili, ale to len preto, lebo som si nedal pozor na hubu... potom sme sa asi tri hodiny nebavili a potom sme sa umierili a išli sa zabávať spolu a so spolužiakmi ďalej.. :)

BTW, sme spolu dva roky bez dvoch mesiacov..
:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Toto je velmi individualne :)
Kazdopadne by som ju zobral, ale konzumacia alkoholu potom zalezi iba na tom, ako to ona znasa. Ak jej to nevadi, tak sa mozete strieskat obaja, ak jej to vadi, tak sa musis krotit, lebo jej sa urcite nebude chciet bavit sa s niekym, kto uz nebude vediet ani rozpravat :)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

A čo tak to prediskutovať s ňou? Vysvetlíš jej, že sa proste ideš sundať na blato a robiť bordel. Vyjasníš si s ňou, či by sa tam mala s kým zabávať, či tam niekoho pozná a podľa toho sa rozhodne. Myslím, že by mala mať dostatok zdravého rozumu aby vedela posúdiť či sa chce niečoho takého zúčastniť. Ak nie tak rozhodne potom osláv s ňou narodeniny v slušnejšej komornejšej atmosfére a všetci budú spokojní :wink:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja byt tebou,tak urcite nie,ver mi...mam s tym osobne skusenosti a toto moze skoncit akurat tak hadkou,ak nie este aj niecim horsim,takze radsej ju nechaj doma :)
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

priklanam sa k nazoru nebral by som ju tak ak ju uz nemas odskusanu z nejakej akcie spolocnej....

a ak ju mas naozaj rad tak by som svoju osemnastku obetoval pre nu a mozno par dni potom to isiel oslavit na chatu s chalanmi
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

jeden pise tak, druhy tak

mam v tom nejaky obraz : )

urcite s nou o tom pokecam, no vyzera to tak ze jej poviem dopredu jednoducho ze sa ideme rozbit, ona o tom urcite vie aj teraz takze : )

ludi tam pozna, vsetko kamosi takze s tym problem nie je

vsetko jej poviem ze ako bude a dobre :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no ja by som ju z osobnej skusenosti nebral...ale kedze su to tvoje narodky tak by sa to patrilo hmm...

ja som to mal s holkou tak, pijeme obidvaja a dost casto pri chlastacke to skoncilo hadkou...ale to uz zalezi od tvojej frajerky aka ona je, ty ju poznas...

nadruhej strane si aj musis uvedomit ako sa spravas ked si naje***, ja robim blbosti a preto by som holku nebral :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

"milujem" vyrok co oci nevidia to srdce neboli

kedze je to tvoja 18tka tak pocita,ze ine sundatelne baby tam nebudu,takze by sa nemalo stat nic hrozne(stale mam pocit ,ze chlap pri alkohole vypina mozog a potom sa na to vyhovara...mam pocit ze chlap vtedy chce pretiahnut vsetko co dycha,preto sa mojho bojim pustat von)
no ale k teme,ked ju tam nezavolas bude sa citit ako piate koleso na voze...navyse je to tvoja 18 najdolezitejsi vek...ak je dobra priatelka tak sama potom povie,ze nech sa zabavis aj bez nej :)
Napísať odpoveď