Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

agy napísal:Chodim prvy rok na VSB - Tech. Univerzita Ostrava

informatika

Zatial spokojnost., memozem sa nejak na nic stazovat. Takze tiez buducim informatikom odporucam :)
Ja chodim tiez na VSB - Technicka Univerzita Ostrava
odbor Geoinformatika na Hornicko - Geologicku fakultu

a tiez to je celkom v poho az na par skusok ktore su pre mna zabijak...napr. Geodezia a podobne :)
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

zdravim vas...chystam sa na VS http://www.sjf.tuke.sk/uvod.html kontretne chcem ist studovat mechatroniku http://web.tuke.sk/sjf-kamam/index_sk.htm . Tak sa chcem opytat ci mate niekto skusenosti s touto skolou popripade aj s tou mechatronikou(ake su tam predmety, su tazke ? atd.). Teraz koncim SPS v MT odbor mechatronika, mam tam sancu uspiet??? thx za rady
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

djxtreme napísal:Ja chodim tiez na VSB - Technicka Univerzita Ostrava
odbor Geoinformatika na Hornicko - Geologicku fakultu

a tiez to je celkom v poho az na par skusok ktore su pre mna zabijak...napr. Geodezia a podobne :)
Co zistujem takto celkom dost ludi tam chodi. Inac ak ta mozem poprosit cekni forko co mam profile, v sekcii vysoke skoly tam mame temu VSB a userka Nastasija tam chcela nejake info o HGF... vlatsne o odbore ktory studujes. Bolo by dobre jej nejake info poskytnut 8) ... wdaka
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

VSB je zatial fajnova skola a pre tych co su zo severu slovenska a rozmyslaju o ziline skuste aj ostravu
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Hossa1881 napísal:VSB je zatial fajnova skola a pre tych co su zo severu slovenska a rozmyslaju o ziline skuste aj ostravu
kedze som z okolia Ziliny pre mna bola Ostrava druhou najlepsou volbou po Ziline...ale odbor ktory som chcel ist studovat v ZA nie je,cize to bolo jednoznacne :) ...mam to blizko,len asi cca 100 km a osobne si myslim,teda resp. viem ze ceske skolstvo je omnoho na tom lepsie ako to nase,chodila tam aj moja segra na EKF a nikdy som nepocul nic zle ci uz sa to tyka skoly ci intrakov ...u nas by mi ostala uz len BB a BA a tam som ist nechcel...na VSB dostavam navyse ubytovacie stipendium,ktore na slovenskych skolach nehrozi,takze ja som viac ako spokojny :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mr_margera napísal:kamarade pod na TNuni - trencianska univerzita... to je ta spravna za*ebavacka!!! :DD
skor naopak - TNUNI neodporucam, moj bracho tam "studuje". A zalozil tu kdesi o TNUNI aj temu o tom, ake prasarny tam vyucujuci robia, vsetko naprotiven studentom... brrr :?
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

agy napísal:Chodim prvy rok na VSB - Tech. Univerzita Ostrava

informatika
mozes mi to priblizit, ze co konktretne na tej informatike stvarate??? cital som si na strankach skoly o tomto odbore a bolo tam dost pisane o manazmente a ekonomii a to moc nemusim, za 2. je tam tazka matematika ???( co som pocul tak na informatickych skolach byva dost tazka). ja si idem dat prihlasku asi aj sem do ostravy(este uvidim podla vasich nazorov) a do KE na mechatroniku http://web.tuke.sk/sjf-kamam/index_sk.htm
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

na socialnu geografiu nechodi nikto? chcel by som o tom viac vediet..
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Zdravim vas pani takze uz menej ako rok mi ostava do rozhodnutia na aku skolu.

Chcel by som sa uberat smerom Marketing / Manazment , som z Bratislavy, viete mi poradit nieco pre mna ? Kludne moze byt aj nieco v zahranici nejaka sukromna aj v Amerike je to proste jedno , nevyznam sa moc v skolach a na kazdej stranke je nieco ine a vsade hovoria nieco ine tak rad by som pocul vas nazor na vec. :)

Dik moc.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Pikolik napísal:mozes mi to priblizit, ze co konktretne na tej informatike stvarate??? cital som si na strankach skoly o tomto odbore a bolo tam dost pisane o manazmente a ekonomii a to moc nemusim, za 2. je tam tazka matematika ???( co som pocul tak na informatickych skolach byva dost tazka). ja si idem dat prihlasku asi aj sem do ostravy(este uvidim podla vasich nazorov) a do KE na mechatroniku http://web.tuke.sk/sjf-kamam/index_sk.htm
informatika s skladala z javy(dost tazka, hlavne ak si vobec neprogramoval, je to take male sito) a uvod do it a to spravis stranku daky projekt test z linuxu... a mas po predmete:D matika nebola tazka ale druhy semester mame mat. analyzu a to asi bude oriesok... druhy semester je viac zamerany na telekomunikacie ale v druhom roku si vyberas a mas tam aj cistu informatiku programovanie
(VSB TU-Ostrava- informacne a komunikacne technologie)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

cawte... Tento rok aj mne treba vybrať nejakú vš. Rozýšľal som nad ekonomickou v BA. Chodíte tam niekto? Je to tam ťažké? Aké máte predmety a ktoré sú najťažšie? Príp. ktorú inú podobnú školu by ste mi mohli odporučiť?
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

Aj ja idem na výšku. Chcem ísť na dáky technický smer. Neviem či radšej do ZA alebo BA. Pozdáva sa mi v BA informatika, telekomunikácie, priemyselná inf, aplikovaná inf a v Žiline informatika, telekomunikácie aj pozemná doprava. Má niekto skúsenosti s týmito odbormi. Čo je lepšie a kde sa dá ľahšie prejsť? Čo také odporúčate? :?:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mame tu nejakych studentov manazmentu? :) ...mam otazku: su nejake specializacie v tomto odbore alebo popripade kde sa oplati studovat manazment?
dakujem 8)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

bartimeus napísal:Aj ja idem na výšku. Chcem ísť na dáky technický smer. Neviem či radšej do ZA alebo BA. Pozdáva sa mi v BA informatika, telekomunikácie, priemyselná inf, aplikovaná inf a v Žiline informatika, telekomunikácie aj pozemná doprava. Má niekto skúsenosti s týmito odbormi. Čo je lepšie a kde sa dá ľahšie prejsť? Čo také odporúčate? :?:
Ja som v ZA na informatike. Musim ale uznat, ze v prvom rocniku si jej moc neuzijes, no potom je to uz zaujimavejsie. Ale je citit taku tu "manazersku" orientaciu skoly, kedze ma v nazve "riadenie" (po anglicky management).
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Hossa1881 napísal:informatika s skladala z javy(dost tazka, hlavne ak si vobec neprogramoval, je to take male sito) a uvod do it a to spravis stranku daky projekt test z linuxu... a mas po predmete:D matika nebola tazka ale druhy semester mame mat. analyzu a to asi bude oriesok... druhy semester je viac zamerany na telekomunikacie ale v druhom roku si vyberas a mas tam aj cistu informatiku programovanie
Tiez si myslim ze 2. semester na banskej bude o inom... ku tomu prvemu ako tu uz bolo spomenute su to skor take jednorazove zalezitosti vsetko, den pre tym do toho mrknes a daa sa to... teraz sa spetne da iba zasmiat na nejakych stresoch ktorych nebolo vela ale boli nejake.... este elektro treba dorazit a semester je za nami 8)
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lenka-El »

ahojte
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne
Yellow
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yellow »

Caute
Potreboval by som nejaku radu od Informatikov z Brna :) ako co ja mam kamosov tak vravia, ze je to tam dost hardcore teda ste tam aj taky nemyslim nejakych gymnazistov s priemerom 1.0 co cely den doma sedia za pc a vedia asi kazdy programovaci jazyk, proste ci tam mam sance aj ako verny student technickej strednej skoly samozrejme viem ze vsade sa musim ak to chcem dat. Proste iba ci ste tam a davate to nejaky normalny priemerny studenti :)
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Pozeral som si minulorocne testy na Masarykovu univerzitu. A co ma dost zarazilo bol fakt, ze tam su otazky aj z kulturneho prehladu. Dobre som pochopil, ze to tam je len na okrasu ? :D lebo na fakultu informatiky predsa nepotrebujem vediet, ze co je charakteristicke pre Libanon napriklad. :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Hossa1881 napísal:informatika s skladala z javy(dost tazka, hlavne ak si vobec neprogramoval, je to take male sito) a uvod do it a to spravis stranku daky projekt test z linuxu... a mas po predmete:D matika nebola tazka ale druhy semester mame mat. analyzu a to asi bude oriesok... druhy semester je viac zamerany na telekomunikacie ale v druhom roku si vyberas a mas tam aj cistu informatiku programovanie
ani by som nepovedal, ze mas cistu informu
454-ky sa do konca studia nezbavis, nanestastie :D
a ta java, ze bola tazka? no ani by som nepovedal, ked vyhodili OOP tak to bolo dost nic, par sortov sa neda nespravit
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Tiez by som chcel vediet o dajakej skola ktora je zameravana na dopravu ekonomiku alebo manazment to je jedno... teraz koncim
Napísať odpoveď