AIKIDO

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Femii
Light Expert
Light Expert

AIKIDO

Príspevok od používateľa Femii »

zdravím ,myslím si ,že téma bojové umenia tu riešená bola ale či bola reč o aikide nemám ani tušenia , zaujíma ma len tolko či nemáťe nejaké tzv. E-Books čo sa týka aikida poprípade mi to možeťe poslať súkromnou správou alebo hodit sem do témy..alebo odporučiť nejaké weby ,ktoré súvisia s tématikou danej témy
za rady dakujem
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mastros »

I hope your Elglish is as good as mine not even better.

http://www.youtube.com/watch?v=AYtfnqy3zTk

Mas tam cele kopy videi. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

naco su ti knihy a videa ak sa smiem opytat? ak na nejaku filozofiu tak ok, videa ze chces vidiet ako jednotlive techniky predvadzaju senseiovia ok... ale ak sa chces aikido ucit z knih tak ta sklamem ale to sa proste neda... to musis cvicit a cvicit dlho... aikido je umenie kde mozes povedat ze si dobry po 10 rokoch a to chce kopu treningu
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Maki ma mozno pravdu, mam doma knihu o Aikide a neviem si predstavit ze by som sa ucil z nej, ale tie videa vyzeraju trochu viac poucne. Samozrejme je lepsie ak si najdes klub kde budes pod dohladom trenera, kde sa mozes viac zdokonalovat, ako doma.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Treba na to aj nejakeho kamarata, do ktoreho si mozes s davkou pozornosti aj udriet, vyskusat si hmaty na zinenke a podobne.
Kazdopadne drzim palceky. :)
Femii
Light Expert
Light Expert

samozrejme sa vyjadrím za rady dakujem.. :)
ten trénink není zlý nápad len keby som nebol zaneprázdnený školou..
ale ak by mal niekto niečo zaujímavé (poznal),hovorím o nejakom klube ale len v dvoch mestách by mi to vyhovovalo.. Pezinok alebo Trnava , v TT viem ,že je nejaký klub Aikido Dojo ale tie tréninky su otrasné ,ktoré začínajú až v 19:00 a končia 20:00 + ako idú spoje mno proste to absolútne nevyhovuje ciže ak niečo poznáťe tak sem s tým.. :]
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

najlepsia kniha co sa aikida tyka je Aikido and the Dynamic Sphere.
Ak budes mat moznost tak rozhodne v tvrdom viazani (a nijako inac).
Je to odporucanie od jedneho z mojich velmi dobrych senseiov ktory aj po 14 rokoch treningu povedal ze tam stale nejde nieco nove.
Knih o aikide je vela od velmi dobrych ludi ALE iba tato sa vola aj biblia aikida a kazdopadne pravom. Odporucam kazdemu. Je to najkompletnejsie vysvetlenie tohto krasneho umenia "zapadnou metodou".
http://www.aikidojournal.com/bibliograp ... ils?id=205
Femii
Light Expert
Light Expert

ludia nenájde sa tu nejaký človek,ktorý chodí na výučbové kurzy AIKIDA do Pezinku? potrebujem sa len dozvedieť ,či niečo také ešte v PZ existuje kedže na webovej stránke majú napísané citujem:"Nábor prebieha do konca roku 2004" a od tej doby nebolo absolútne nič aktualizované..dakujem
neutronmind
Expert
Expert

Príspevok od používateľa neutronmind »

Skus im napisat email, na ich stranke najdes kontakt (aj ked si myslim, ze takmer urcite mozes zacat aj v tomto obdobi).

btw. ja momentalne citam knihu Nepřemožitelný bojovník - fakt vynikajuce dielo, okrem zivota Moriheia Ueshibu taktiez strucne zobrazuje zivotopisy inych, ktori ho ovplyvnili (Sokaku Takeda, Onisaburo Deguci ... atd.)... v druhej a tretej casti knihy je aj mnozstvo fotiek z jeho zivota. fakt super :)
Napísať odpoveď