lekoklatik napísal:Takźe tá Ruská verzia nefičí? Btw je to po Rusky?
Šudo ty máš čo za verziu? Keď tam máš aj češtinu. Originál?
ide v pohode... je to tymi crackmi... u mna...
-=wolf=- napísal:cestina sa da v pohode spravit aj na downloaded verzii, ja som stiahol verziu od REALOADED, som v 4. kapitole a hra stale fici+je po cesky
ten freezin issue sa ukazuje iba na par strojoch...
patch 1.01: This patch fixes a potential freezing issue on some machines when PhysX is enabled.
Neni to RUS, je tam ENG / RUS omg kto by tahal ruske retaily omg
Mne to na mojom PC slape uplne v pohode s tym crackom co som ti poslal [Stanlezz] do ss, podla mna tam sice RLD crack je, ale ked ti to ide tak fajn Daj vediet potom ohladom tej stvrtej kapitoly
Mam problem jak mi zance 3 kapitola tak mi ide v poho ale ked uz preskocim ten plot a skocin na tu budovi tak celi pohyb sa mi spomali ide mi len rychlo skakanie a otacanie mysou a neda sa nic robit PLS HELP
no stalo sam ito iste....v po pasazi kde som utekal za tym chlapikom co potom tresol o zem sa mi vsetko spomali...cast zacina tak ze sa musim dostat do vzdialenej budovy..preskocim z domu na dom...potom na nizsiu budovu..z nej na potrubie...akonahle vyjdem hore...spomali sa mi to vsetko a postava mi ide ako posr... ani skok ani nic...co sa tam robi alebo cim to je?
Kvalitná a veľmi dynamická skákačka, k tomu výborná grafika a optimaliztácia(plynulo to ide na 3,5 roka starej šunke)...Čo mi ale prekáža sú trápne animácie v tom anime štýle...hnus nad humus, prvá vec čo som urobil - vymazal som ich, 900MB sa pridá. Ďalej veľmi napínavé sú presuny na výťahoch, minúta státia naprázdno v takej rýchlej hre pôsobí dosť zvláštne.
Inak vám ide zvuk v pohode? Mne občas vypadávajú zvuky nepriateľskej streľby a namiesto krokov mám také praskanie...
Ja som si to kupil na EA Store. Zatial som nasiel 2 miesta kde treba skocit az uplne zo sameho krajicka. Samozrejme ak nezstavujete tak skace jak blazon aj z mrakodrapov