ak nutne potrebujes len 5.1 na filmy za nizky peniaz, tak budis.. inak je uplne fuk ci su to 5000 alebo 5005, ci 6000 - stale je to to iste len v ruzovom.
Ale ak od toho ocakavas slusne podanie hudby a pod - tak tie peniaze radsej investuj do sluchadiel
Mam tieto Geniusi v dreve tusim 5000ky uz 4. rok a stale hraju krasne ps nie som audiofil. Ale zacina mi blbnut potenciometer na hlas, tak ze mi vypina pravy kanal. Ale troska sa pohram z potenciometrom a znova to hraje dobre. Aj som to rozoberal ale tie suciastky to su z dob komunizmu, uvidim ci zozenem taky potenciometer.
mackousko007 napísal:Mam tieto Geniusi v dreve tusim 5000ky uz 4. rok a stale hraju krasne ps nie som audiofil. Ale zacina mi blbnut potenciometer na hlas, tak ze mi vypina pravy kanal. Ale troska sa pohram z potenciometrom a znova to hraje dobre. Aj som to rozoberal ale tie suciastky to su z dob komunizmu, uvidim ci zozenem taky potenciometer.
Na ten potenciometer uplne staci strieknut sprej na elektricke kontakty a cistenie napr.KONTOX(KONTAKT) a mas pokoj zase na dalsie 4 roky.
zatu cenu je o slusne ... ale pocase ti zacne drncat subac treba ho dotiahnut ... a prednedavnom som mal doma jedny 5000ky na opravu a bol tam zhoreny trafo no co uz ..... ale inac myslim ze pre bezneho cloveka stacia... ja osobne preferujem creative
No tak ten potenciometer sa nedal spravit ani zohnat novy, zevraj s tym potenciometrom mali geniusky problem. Tak som si kupil Logitech G51 za 14,5 eur. Mam ich zapnute a skonstatujem to jednou vetou ASI SOM MUSEL BYT HLUCHY KED SOM MAL GENIUSE.