Dušan Rapoš s Fontánou pre Zuzanu 3 Z politických kruhov neviem celkom fundovane posudit,ale povedal by som minimalne Csakyho a Duraya,do určitej miery aj Jančiho
Tema rozdelena... Pokial chcete diskutovat napr. o Slotovi, ci Jozefovi Tisovi, citujte prispevok na ktory chcete reagovat v relevantnej teme (Jan Slota, Jozef Tiso a Slovensky stat). V pripade ostatnych osob vyuzite temy, ktore su k nim najblizsie. Pokial take temy nenajdete a zda sa vam, ze by mohlo ist o zaujimavy namet na diskusiu, mate moznost zalozit novu temu.
Pomadarcili mena? No neviem, ako myslite.. Ja si pod slovami "myslim Slovaka" nepredstavujem cloveka s madarskou narodnostou zastupujuceho madarsku mensinu na Slovensku.
nauraa napísal:Pomadarcili mena? No neviem, ako myslite.. Ja si pod slovami "myslim Slovaka" nepredstavujem cloveka s madarskou narodnostou zastupujuceho madarsku mensinu na Slovensku.
ale ved oni su Slovaci ako ja. len sa narodili v Sahach, Lucenci a Ludevik neviem v akej kde....
jackb napísal:ale ved oni su Slovaci ako ja. len sa narodili v Sahach, Lucenci a Ludevik neviem v akej kde....
a hlavne ze maju madarsky prizvuk...
podla mna je to Slota hanba naroda a este by som tam pridal Harabina Meciara, Tomanovu(staci sa na nu pozriet ta robi hanbu slovenkam ), Schuster, Lexa ked este na niekoho pridem tak sa ozvem
nauraa napísal:A preco sem pisete Csakyho, Duraya, Kossutha a podobnych? Ved to nie su Slovaci..
Podľa mna sem patrí každý kto vyrazne ovplyvnil dianie na Slovensku. A nemusí byť ani slovák, zober si takého A.Hitlera bol to rakúšan a myslíš, že v nemeckých dejinách nemá miesto? A keďže kedysi sme patrili do R-uhorska preto aj Kosuth atď. Treba písať postavy s celkových dejín, nie sme tu cca storočie, vždy sme tu boli len názov bol iný.
Vladko Meciar
+ vsetci, ktori s nim sedeli po prevrate vo vlade a sedia aj dnes. napachal samostatnemu Slovensku tolko skod, ze sa to neda ani spocitat...
Mečiar a podobné postavičky znamenali len prirodzený prechod od jedného režimu k druhému a postupne vyhnijú do stratena, ako vyhnijú aj komunisti. Už je 20 rokov po prevrate, už to dlho nepotrvá.
bol rok 2093.. a cekoval som telku, siel milionar.. a otazka bola.. Ake bolo krstne meno najnegativnejsej postavy byvalych slovenskych dejin? po a) b) c) d)
a tipek co tam sedel, robotickym hlasom povedal:
" akysi Robert myslim.. na priezvisko si uz nespominam, oznacime a)"
a sklicko od uhoriek s formaldehydom v ktorom plavala nikodymova hlava povedalo
"Oznacime A!... anooo.. vyhravate milion Amero, liter cistej vody a tri plechovky cisteho vzduchu, a ste na druhej garantovanej hranici.. "
Akosi mi je vzdy zle z politikov a z novinarov. takze tychto zkurvysynov by trebalo kazde 4 roky strielat alebo posielat niekam do lagrov na prevychovu.