Ktoru kartu? (Orange, T-mobile, O2)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Filipito
Darca
Darca

Ktoru kartu? (Orange, T-mobile, O2)

Príspevok od používateľa Filipito »

caute, ktory operator ma najlepsie ceny hovorov? myslim kredity, pausaly nie. Diky vsetkym. pozeral som aj ich stranky a zatial sa mi pozdava najviac T-mobile a O2 , chcel by som pocut vas nazor. Budem prevazne volat do siete T-mobile a Orange
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

t-mobile na kredit niet o čom...ale ja mam O2 a nemožem kriveho slovka povedať, sice prevažne volam do O2 a okrem toho som O2 jednotka...:)
dosť zaleži podla toho kam voláš, podla toho sa zariad...
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

O2 ma najvyhodnejsie ceny hovorov, cize jednoznacne O2...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

každy ti povie toho operatora ktoraho ma on a ak si už taky lenivy a pozreť si stranky a zistiť kolko stoji minuta hovoru u každeho operatora ...........tak potom už nvm
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Jednoznačne T-Mobile. Používam 2 telefóny a v jednom mám Orange a v druhom T-Mobile. A najviac to zavisí od toho koľko ľudí v tvojom zozname má T-Mobile (resp. Orange), lebo by bola hlúposť volať väčšine do inej siete.
(O2 nemôžem nejako dôjsť na chuť)
:roll:
manager666
Star
Star

U O2 to mas jedno komu najviac volas...vsade mas 4sk/min. , co neponuka ziaden iny operator :!: a samozrejme momentalne akcia po 3minute volas v sieti o2 zadarmo...
ja mam orange aj o2 a preferujem O2(i ked ja som o2 jednotka, cize 2sk/min. do siete o2 8) )... :wink:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

a da sa O2 jednicka obnovit lebo mam kartu len som ju vyse roka nepouzival a keby chem opat tak dalo by sa s tym cosi robit aby som bol O2 jednicka?:)
manager666
Star
Star

Nechapem trosku, co to chces obnovit...ak ti prepadla, tak mas jednoducho smolu... Musis si len kupit novu kartu... O2 Fer
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jednoznacne O2 Fer. Orange a T-Mobile mozu mat dobre ceny do ostatnych sieti, ale iba ked si prikupis rozne balicky alebo zvysis kredit o nejaku vyssiu sumu. U O2 toto nie je.
Napriklad ak si v Orange aktivujes Prima Variant, tak mas sms do Orande za 1.50 Sk a za tu istu cenu mozes v slabej prevadzek aj volat do Orange. Lenze pocas silnej prevadzky volas vo vlastnej sieti tusim za cca 8 Sk a do cudzej za nejakych 13-14 a to hocikedy(ceny berte s rezervou, v poslednej dobe som to nesledoval).
Proste u mna to pri pre-paide vyhrava O2.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

to neva ja sa len informujem ci sa da skratka vratit aby som bol O2 jednicka :)
ja mam v t-mobile pausal jeden 200viac a druhy super hyt 100 :)
tak to len cisto informativne
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Clean_Up napísal:Jednoznačne T-Mobile. Používam 2 telefóny a v jednom mám Orange a v druhom T-Mobile. A najviac to zavisí od toho koľko ľudí v tvojom zozname má T-Mobile (resp. Orange), lebo by bola hlúposť volať väčšine do inej siete.
(O2 nemôžem nejako dôjsť na chuť)
:roll:
on sa pyta ze co je najlacnejsie a ty zadres ze jednoznacne t-mobile?
odsudzujes o2 len kvoli tomu ze mu nevies prist na chut?
dobre vies ze o2 je lacnejsie, takze ak sa nevies vyjadrit k teme tak si nehon prispevky!

boze ludia ste jak sprosti.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

O2 je lacne, beriem. Ale chce to nieco revolucne, aby tam isli ludia. Takto tam nejdem len preto, ze nemyslim len na seba, ale aj na tych, ktori mi volaju. A potom to mna vyjde lacno, ale vela ludi by mi nevolalo kvoli tomu, ze oni O2 jednoducho nemaju.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

D!eSel_78 napísal:O2 je lacne, beriem. Ale chce to nieco revolucne, aby tam isli ludia. Takto tam nejdem len preto, ze nemyslim len na seba, ale aj na tych, ktori mi volaju. A potom to mna vyjde lacno, ale vela ludi by mi nevolalo kvoli tomu, ze oni O2 jednoducho nemaju.
A co? To ma teraz O2 spisat zmluvu s ostatnymi operatormi, aby znizili ceny volani do ich siete aby ludia neboli obmedzovani pri prechode k O2?
Ja som presiel a mne je dobre, ked ostatni uvidia, ze vela ludi preslo, tak mozno prejdu aj oni.
//Este dodatok: bol som u Orange asi 5 rokov, potom som si kupil O2 Jednotku ale prave kvoli tomu, ze som pouzival Orange aj O2, mi na O2 nikto nevolal. Prejst som sa rozhodol po tom, co som si so 120 Sk kreditom zatelefonoval asi 8 minut a potom ma to zrusilo, pretoze kredit dosiel. Volal som do druhej siete a neuvedomil som si, ze Orange je taka okradacska firma. Teraz ma uz nic take trapit nebude a radsej budem zit s tym, ze mi niekto nezavola ako s tym, ze ja nemozem nikde poriadne volat, pretoze ma vlastny operator, u ktoreho som cele roky, okrada.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

D!eSel_78 napísal:O2 je lacne, beriem. Ale chce to nieco revolucne, aby tam isli ludia. Takto tam nejdem len preto, ze nemyslim len na seba, ale aj na tych, ktori mi volaju. A potom to mna vyjde lacno, ale vela ludi by mi nevolalo kvoli tomu, ze oni O2 jednoducho nemaju.
co ja viem, ked niekto nieco potrebuje tak mi zavola bez ohladu na financie. to iste aj ja, ked nieco potrebujem tak volam.
ale mimochodom aby som ukazal svoj pripad, mam t-mobile pausal 100ku na jeden telefon, tam mam 100min za 8kil... potom mam druhy telefon na o2, tam mam aktivovany balicek a za 100sk mam 100min do siete o2, kedze frajerka je tiez o2, volam s nou minuta=koruna....
myslim ze toto sa fakt oplati,,...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

GothaR napísal:A co? To ma teraz O2 spisat zmluvu s ostatnymi operatormi, aby znizili ceny volani do ich siete aby ludia neboli obmedzovani pri prechode k O2?
Ja som presiel a mne je dobre, ked ostatni uvidia, ze vela ludi preslo, tak mozno prejdu aj oni.
//Este dodatok: bol som u Orange asi 5 rokov, potom som si kupil O2 Jednotku ale prave kvoli tomu, ze som pouzival Orange aj O2, mi na O2 nikto nevolal. Prejst som sa rozhodol po tom, co som si so 120 Sk kreditom zatelefonoval asi 8 minut a potom ma to zrusilo, pretoze kredit dosiel. Volal som do druhej siete a neuvedomil som si, ze Orange je taka okradacska firma. Teraz ma uz nic take trapit nebude a radsej budem zit s tym, ze mi niekto nezavola ako s tym, ze ja nemozem nikde poriadne volat, pretoze ma vlastny operator, u ktoreho som cele roky, okrada.
Ved prave to hovorim. Ja nezazlievam operatorovi nic, hovorim, ze ceny ma vyborne. Ale aj na sebe vidim, ze niekedy radsej zavolam kamaratom do T-Mobile a nie do Orangutana, lebo do T-Mka to mam lacnejsie. O tom hovorim. A to, ze tam ludia nejdu, je problem.
Napísať odpoveď