/robil som si to podla navodu čo som našiel cez google. a snad som dns a predvolenu branu spravil ok.. na primarnom pc.. kde mam net.. som ju nedaval..a na notebooku som dal iba.. som myslel najprv že to ma byt na obidvoch
zostetoval som notebook a pc
-
marek63
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zostetoval som notebook a pc
caute.. vlastne nemam ani problem.. len chcem radu.. podarilo sa mi zosietovat moj pc z maminim notebookom pomocou cross kablu.. a druhej sietovki v mojom pc... všetko mi funguje aj siet. aj internet.. ten som dal normalne zdielat vo vlastnosti sietovky od pripojenia netu.. moj poskytovatel ma viaže na mac adresu sietovky.. a pridelil mi pevnu ip vnutornu kedže som v lan sieti.. a tym že sm dal nazdielat internet.. na tu druhu sietovku.. ma zaujma či sa vlastne nijakym sposobom neopieram do tej druhej siete od poskytovatel..a snad sa chapem.. :d ABY som nahodou nekomu neblokoval net. s ipčkou ktoru som si zadaval do druhej sietovky.. je to primitivna otazka ale tak pre istotu..

/robil som si to podla navodu čo som našiel cez google. a snad som dns a predvolenu branu spravil ok.. na primarnom pc.. kde mam net.. som ju nedaval..a na notebooku som dal iba.. som myslel najprv že to ma byt na obidvoch
ale . potom mi nešiel internet na mojom pc..a ešte jedna vec.. poskytovatelovi to nebude vadit? resp to asi neni zistitelne ani..ale keby nahodou.. asi to bude v poriadku ne\?