Menstruacny kalendar predloha
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Menstruacny kalendar predloha
chalani alebo baby uz som nadne, frajerka mi piluje nervy a ja som na nete nic nenasiel, potrebujem nieco na A4 kde bude kalendar aby si tam mohla perom zaznacovat dni, na nete je plno veci ale online co hned po zadani sa vypocita, potrebujem len cisto predlohu ...dakujem moc, k+ potesi kazdeho asi ked mi s tym pomoze
-
pryja
Darca
Re: Menstruacny kalendar predloha
A naco to potrebuje mat na A4? To si chce nalepit na stenu? Vsak nech si to znaci do normalneho maleho zapisnika, kde ma kalendar. lcompleX napísal:chalani alebo baby uz som nadne, frajerka mi piluje nervy a ja som na nete nic nenasiel, potrebujem nieco na A4 kde bude kalendar aby si tam mohla perom zaznacovat dni, na nete je plno veci ale online co hned po zadani sa vypocita, potrebujem len cisto predlohu ...dakujem moc, k+ potesi kazdeho asi ked mi s tym pomoze
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
no hej po 4 hodinach sme to nasli ked tak to pridam aj sem ak by mal niekedy niekto problem ako jaDenize napísal:Keď je na nete originál (keď to vie, tak vie asi aj o čo sa jedná - a asi to niekedy na tom nete už videla), tak prečo si to nenájde sama?
- Prílohy
-
- menstruacny_kalendarik.rar
- (81.91 KiB) 493 stiahnutí
kalendar
toto je popi*i kalendar a najdes tam aj menstruacny