Cennik BGSLEVI
-
dh_danielle
Light Expert
Cennik BGSLEVI
Ahojte mohli by ste prosim uploadnut aktualny cennik z BGSLEVI?
Dakujem
Dakujem
-
GnK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cennik BGSLEVI
No prave som to cekol na BGS stranke avsak cennik sa da stiahnut iba v danych kategoriach (po komonentoch) a este je tam daky "cennik toho co je skladom" ale ten je tak neprehladny ze tam len tazko neic najdes ale aj tak ak xces tak tu je :dh_danielle napísal:Ahojte mohli by ste prosim uploadnut aktualny cennik z BGSLEVI?
Dakujem
http://www.ulozisko.sk/77258/priceList_ ... OLDXML.zip
PS: ak sa mylim a je tam aj cely normalny cennik tak daj vediet pohladam ho..
-
Kibo
Hardcore addict
robim tam... chcel som registrovat kamarata, bol pri mne aj s vypisom z OR a nic... casy, majitelia a podmienky sa zmenili, uz to nie je BGS ako kedysi... mozno kedysi to islo, teraz tazko...
ale zasa ked chce Holubar dako serioznejsie robit biznis, tych sto korun za doplnenie oboru podnikania nie je take hrozne a netrva to mesiac
ked to chce kvoli nakuppu dvoch veci, existuju aj ine moznosti, kde nepotrebuje registraciu 
ale zasa ked chce Holubar dako serioznejsie robit biznis, tych sto korun za doplnenie oboru podnikania nie je take hrozne a netrva to mesiac
-
Holubar
Darca
Kibo daj nejaky tip. Chcem to len na osobne potreby, moc toho isto kupovat nebudem, mozno nejaky atrament do tlaciane a drobnosti, pripadne laptop casom. Dnes som dostal aj odpoved z recepcie, ze sa neda. ten predmet podnikania snad nie je az taky problem, ale treba aj nejaku karticky ic dph. Tu chce aj Metro. Ale ani neviem, ci ju mame, srocku sme zakladali len v oktobri a na drsr.sk som nas nenasiel. Ale teda otazka je, ci to vlastne stoji za to sa tam registrovat