problemy s verejnou ip
problemy s verejnou ip
takze cawko mam mensi problem mam magio + router vigor 2700 objednal som si verejnu ip adresu ale neviem ju nastavyt v routery aby isla pomozete mi pls ako na ot???? dik vopred
okej neviem co si ti ale napisem ti to od zaciatkui
takze asi pred rokom som si objednal u t-comu internet + magio
a po roku som si chcel spravyt vlastny server na hru tak si hovorim objednam si verejnu ip adresu tak som si objednal ip adresi mi ostali rovnake len 1 sa zmenila a ked si spravym ten server na hru poslem kamosovy tu novu ip adresu tak mu to nejde a to sa pitam ci treba nieco nastavyt v routery alb co mam spravyt aby to islo. "uz aj firewall som vypol aj tak neslo"
takze asi pred rokom som si objednal u t-comu internet + magio
a po roku som si chcel spravyt vlastny server na hru tak si hovorim objednam si verejnu ip adresu tak som si objednal ip adresi mi ostali rovnake len 1 sa zmenila a ked si spravym ten server na hru poslem kamosovy tu novu ip adresu tak mu to nejde a to sa pitam ci treba nieco nastavyt v routery alb co mam spravyt aby to islo. "uz aj firewall som vypol aj tak neslo"
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ktorá sa ti zmenila. Tá ktorú vidíš keď sa pozrieš napr. sem. Router tvojmu počítaču pridelí lokálnu IP adresu (a tá nebude fungovať nikomu práve preto, že je lokálna), takže ak chceš, aby ti fungoval ten server, musíš povoliť to presmerovanie portov.Lukas1169 napísal:...
Na stránke portforward.com si vyber pre akú hru to chceš nastaviť; potom si vyber aký máš router a nájdeš tam návod.
Keby si namiesto toho čo si Chronovi písal že sa v tom nevyzná priznal, že sa v tom nevyznáš ty, už si to mohol dávno mať.
Musíš ísť do nastavení routera,
položka NAT
port redirection
a tu nastav protokol a port na ktorom hra ide, to si zisti buď na nete alebo sa to možno dá nastaviť pri tvorbe hry - servera.
Ku každej položke zadáš Private IP, t.j. IP počítača na ktorom budeš vytvárať hru.
Pre pripojenie do hry vytvorenej na tvojom serveri bude pravdepodobne treba zadať za IP aj port (XXX.XXX.XXX.XXX:PPPP)
IP samozrejme treba zadať tú verejnú.
Musíš ísť do nastavení routera,
položka NAT
port redirection
a tu nastav protokol a port na ktorom hra ide, to si zisti buď na nete alebo sa to možno dá nastaviť pri tvorbe hry - servera.
Ku každej položke zadáš Private IP, t.j. IP počítača na ktorom budeš vytvárať hru.
Pre pripojenie do hry vytvorenej na tvojom serveri bude pravdepodobne treba zadať za IP aj port (XXX.XXX.XXX.XXX:PPPP)
IP samozrejme treba zadať tú verejnú.