Brutalna "pařba" a vasa polovicka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
draco
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa draco »

Ale zasa ked sa mate naozaj radi a myslite to vazne tak nechod bez nej, bo je to pre ludi vyznamne vyrocie 18tka, taky prelom od detstva k dospelosti a milovana osoba by mala byt rozhodne pri tom :) , predstav si taku situaciu ze je to napr iny vyznamny sviatok taka 50 aj tam pojdes bez zeny zato ze sa chces opit (zazil som take 50tky, ze boli oslavneci viac opiti ako na nejakej lepsej 18tke :D ), a nemusi to skoncit vzdy hadkou, vsak vypije si aj ona aj ty a moze to dopadnut uplne inak nie len hadkou (kamoska dostala napr na 18tku od priatela darcek, babetko :lol: )
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja ju na chaty kludne bravam, nerobi mi problem sa kludne strieskat pod obraz bozi. Nikdy z toho nebol pruser ani pokazena zabava, ale to je naozaj individualne.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Ja ju na chaty kludne bravam, nerobi mi problem sa kludne strieskat pod obraz bozi. Nikdy z toho nebol pruser ani pokazena zabava, ale to je naozaj individualne.
Tak to si asi z tych stastlivcov co by mesiac nepocuvali reci o svojej nezodpovednosti a nedospelosti.
No ozerie sa takto dospely a zodpovedny muz?

A preco kur*a nie?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Haslerka napísal:(stale mam pocit ,ze chlap pri alkohole vypina mozog a potom sa na to vyhovara...mam pocit ze chlap vtedy chce pretiahnut vsetko co dycha,preto sa mojho bojim pustat von)
a skutocne by som to nikdy nechcel dopracovat do takejto roviny, ze by som sa musel s priatelkou dohadovat ci niekam pojdem alebo nie ... byvalka bola na toto fakt fajn, ta vedela ze recicky ako z kostola "nie ze ma tam podvedies s inou!" ma akurat tak kvalitne naseru, poviem jej ze to mozem aj po skole, nemusim si zrovna kazit pansku jazdu a bolo by vybavene :-) ... ked s niekym chodim tak mu predsa doverujem a nebudem neustale fizlovat co robi, sak to je potom na cvokára, neustala potreba kontroly ... ked pride na psa mraz, tak si ho nevera najde hocikde ... bojis sa ho teda pustit aj do obchodu na rozky ? vies kolko je tam peknych slecien ? :-P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja v tom nevidim ziadny problem. Vsak bud chce ist a prisposobi sa, alebo nech zostane doma. A pokial nema zaujem pit s ostatnymi, alebo nema na to vek/mozno by to aj jej rodicom vadilo/ a je aspon trochu tolerantna, tak ti tam nepojde robit dozor. V den narodenin oslavujte sami, alebo s rodinou a cez vikend ozieracka na chate :)
Prevazna vacsina ludi chce oslavit 18tku poriadne, nie len s poharom sampanskeho.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

nordkapp_pb napísal:a skutocne by som to nikdy nechcel dopracovat do takejto roviny, ze by som sa musel s priatelkou dohadovat ci niekam pojdem alebo nie ... byvalka bola na toto fakt fajn, ta vedela ze recicky ako z kostola "nie ze ma tam podvedies s inou!" ma akurat tak kvalitne naseru, poviem jej ze to mozem aj po skole, nemusim si zrovna kazit pansku jazdu a bolo by vybavene :-) ... ked s niekym chodim tak mu predsa doverujem a nebudem neustale fizlovat co robi, sak to je potom na cvokára, neustala potreba kontroly ... ked pride na psa mraz, tak si ho nevera najde hocikde ... bojis sa ho teda pustit aj do obchodu na rozky ? vies kolko je tam peknych slecien ? :-P
ale vsak ja nie som ziadna sekera :D ze mu nieco zakazujem,on je volny ako vtak, ja mu do toho nekecam(aspon sa snazim,ci hej to by musel povedat on :) ) ale v mojej hlave mam troska stiesnene pocity...a mas pravdu keby chcel podviest podvedie aj pri kupe rozkov :) ale predsa len alkohol je metla ludstva, ludia maju nizsi prah sexualneho zblizenia a vsetkeho okolo toho...pre priklad: aj chalan skor oslovi babu ktora sa mu dlhsie paci,ked ma v sebe hrknute ako za normalneho stavu :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ide o to ako dobre pozná ludí čo tam budú ,, či sa nebude nudiť a či si vypije aj ona.. ja napr na Silvestra som cel byť aj so svojou aj so svojimi frendami .. ale musel som si vybrať lebo dobre viem ako by to tam vyzeralo - kopec chlastu a trávy a plno opitých a zhúlených ľudí.. keďže moja polovička nepije vôbec ani nikdy nepila .. v živote nedržala jointa v ruke a s polu s faktom že by tam poznala dvoch ľudí - mňa a jedného kamaráta tak som sa rozhodol silvestra stráviť v kruhu rodiny kde pozná všetkých..
ja by som sa medzi kamarátmi nemohol odviazať lebo by som sa venoval jej a ani by som si nemohol dovoliť sundať sa pod obraz boží ako po posledné roky..
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Pokial sa chces uplne strieskat tak by som ju na tvojom mieste radsej nechal doma a potom jej to nalezite vynahradil :) Ja sice svoju na chaty a podobne akcie bravam,avsak nezvyknem sa opit tak,aby som si nieco nepamatal alebo robil nieco,co by som za normalnych okolnosti neurobil :wink:
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

1) spytaj sa jej ci chce ist
2) ak chce a este s tebou na rozbijacke nebola tak zober
3) ak chce ale uz s tebou na rozbijacke bola a mala pripomienky tak neber
4) ak nechce ist nemas co riesit

k bodu 2 - bude to pre vas vztah taky mensi test.. hovori sa ze vsetko treba skusit tak preco nie toto. a kedze hovoris ze sa s ostatnymi pozna tak nevidim dovod preco by si ju nebral. jedine ak je skor na romantickejsie akcie pri svieckach a tymto by si narodky oslavil aj s nou a vo dvojici... ;-)

a z osobnej skusenosti, my ked ideme chlastat s chalanmi tak nikto neberie babu... a ked niekto hej tak sa po nom divne pozeraju, akoze o co mu ide atd... este sa toleruje zobrat babu/baby ktora/e nikoho nema/ju.. vtedy to este byva zaujimave :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Este mi napadla jedna verzia, ktoru som od niekoho pocul:
Pred tou akciou sa pohadajte, tak aby s tebou nikde nechcela ist, takze na akcii mozes pit kolko chces a keby jej to vadilo, tak povies, ze to je kvoli smutku z toho, ze ste sa pohadali. A po vikende sa zas udobrite a vztah bude este krajsi ako predtym :)
PS: nemusi to fungovat vzdy
mi-chau
Darca
Darca

Goťar, mal by si obmedzit teenagereske serialy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To som videl aj v realnom zivote :D Ale je fakt, ze to bolo spontanne a nie naplanovane, pretoze naplanovat si hadku tak, aby to presne vyslo moze byt narocne :)
///Gangy: no dpc :D Pre mna to bola iba taka teoria, ktoru som videl v praxi iba raz a napadlo mi, ze by sa to dalo robit aj umyselne a ty si mi to takto krasne potvrdil :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Goťar, mal by si obmedzit teenagereske serialy.
Ake serialy, toto robim pravidelne. Ak chcem ist vecer s kamaratmi chlastat a riadne sa naje*at, ale mam s nou na ten den nieco dohodnute tak sa s nou naschval pohadam a idem pit akoze z trucu. Funguje skvele!

//k-? Stavim sa ze bola od baby :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ze mna toto nikdy nenapadlo :lol: :lol: :lol:
mi-chau
Darca
Darca

No sorry, ale mne to pride strasne detske. :roll:
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

stručne a jasne - zober ju tam. čo vzťah nezabije, to ho posilní, na 18-tke by mala byť prítomná.
A daj si bacha na podbrušká iných diev. Viem, alkohol dokáže ich neutíchajúce volanie, vábenie perfektne zosilniť, na druhej strane ti krásne duní v hlave a ty nepočuješ varovné kriky zvyškov zdravého rozumu.. :wink:
V prípade, že by mala problém s pitím alkoholu, tak by som navrhol pánsku jazdu - predtým potrebné vymazať z mobilných telefónov čísla eskortných servisov :)
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

mi-chau napísal:No sorry, ale mne to pride strasne detske. :roll:
Mne dokonca až ko*ot né, ale pssst!
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Gangydelet..... )
mi-chau
Darca
Darca

R1k1nko napísal:...lebo ked jej poviem ze idem von hned mi nadáva ze ju podje*em....
No, a to by bol presne ten moment keby som tej slecne zdaleka a uz vobec nie s usmevom na tvari zamaval.

Sorry R1k1nko, ale budto si uz tej svojej dal v minulosti dovod na pochybnosti, alebo je to hus.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem ja by som to takto isto nerobil :)
Napísať odpoveď