"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."
-
Menojenanič
Expert
ludia sedavali na lavickach a rozpravali sa ....ako deti sme nevedeli ze existuje nieco ako BAR ...vzdy bola len krcma u starkej
hokejove karticky.... dievcata farebne papieriky zvane vymienky
a DEKA HITY ...popripade Ine kafe a ti najlepsi Offspring ... a kupovanie cistych kaziet a cakanie pri radiu na FREESTYLERa
(uaka maka ou)
a OVSEM
eiffel 65 - blue
hokejove karticky.... dievcata farebne papieriky zvane vymienky
a OVSEM
eiffel 65 - blue
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-este doplnim naj cool boli vonave fixy, digitalne hry take tie co ste tam palacinky chytali a pod, potom bol tetris, burzy kde sa kupovali sustaky, taka ta hra na tie zlte kazety, Scatman John, zubna pasta tuti fruti, perlicka, debilnicek, a napisy na stenach ze M+Z= VL, serial Skola zlomenych srdc. Urcite si este pospominam a doplnim. 
s tuti fruti som si neumyval zuby, tu som normalne jedol, taka fajna bola2neo napísal:-este doplnim naj cool boli vonave fixy, digitalne hry take tie co ste tam palacinky chytali a pod, potom bol tetris, burzy kde sa kupovali sustaky, taka ta hra na tie zlte kazety, Scatman John, zubna pasta tuti fruti, perlicka, debilnicek, a napisy na stenach ze M+Z= VL, serial Skola zlomenych srdc. Urcite si este pospominam a doplnim.
Mna teraz napadol taky serial co som furt pozeraval sa volal ze Konecne zvoni! To vtedy hrozna ecka pre mna bola
viem ze aj kniha vysla 
http://www.csfd.cz/film/77866-konecne-z ... -the-bell/#
No a neskor este a jfilm vysiel ze Svadba v Las Vegas
http://www.csfd.cz/film/35674-konecne-z ... las-vegas/
Pmatate si na to niekto?
No a neskor este a jfilm vysiel ze Svadba v Las Vegas
Pmatate si na to niekto?
fuuha
preluskal som tuto celu temu a dobre som si pospominal na tie casy..na pevnu linku ako som volal kamaratovi a on spominal ze nemoze ist von lebo este musi jest ...deti v tej dobe boli podstatne zdravsie nie jak teraz ako som bol v skole a vidim jak si deti prvy stupen neberu polievku lebo im nechuti a neskor bubu mat pokazeny zaludok .. ja si pamatam jak mi manka hovorila ze polievku musim jest aby som mali nieco teple v zaludku a neskor si dat druhe jedlo.. v tej dobe sme ovela viac casu travili vonku, nie za pocitacom ale hrali futbal na sidlisku.. alebo kupovanie flaskovej 3dcl kofoly za 9sk v diskonte a sutazili sme kto nahadze viac flasi pod strom za celkovo xy dni.. upozornovanie od rodicov ze aby sme nekupovali slahacku lebo su tam drogy(kedze predtym v spravach sa o otm nieoc hovorilo) samozrejme pocuvanie na kazetaku spice girls,macarena jeniffer lopez
.. pytanie od rodicov 20sk na limonadu a zakusok v lahodkach.. dnes ? rodicom ukradne 3€ na cigy..
..krasne zlate stare casy
-
mirak2
Hardcore addict
pamatam si to, ze som to pozeral hlavne kvoli tiffany-amber thiesen, vtedy este ako mladica jak dobre vyzeralaEdo Shinoda napísal:Mna teraz napadol taky serial co som furt pozeraval sa volal ze Konecne zvoni! To vtedy hrozna ecka pre mna bolaviem ze aj kniha vysla
No a neskor este a jfilm vysiel ze Svadba v Las Vegas![]()
Pmatate si na to niekto?
-
Menojenanič
Expert
Aj ja si pamätám ako nám zaviedli pevnú linku a v škole to bolo veľké halóIMI napísal:fuuhapreluskal som tuto celu temu a dobre som si pospominal na tie casy..na pevnu linku ako som volal kamaratovi a on spominal ze nemoze ist von lebo este musi jest ...deti v tej dobe boli podstatne zdravsie nie jak teraz ako som bol v skole a vidim jak si deti prvy stupen neberu polievku lebo im nechuti a neskor bubu mat pokazeny zaludok .. ja si pamatam jak mi manka hovorila ze polievku musim jest aby som mali nieco teple v zaludku a neskor si dat druhe jedlo.. v tej dobe sme ovela viac casu travili vonku, nie za pocitacom ale hrali futbal na sidlisku.. alebo kupovanie flaskovej 3dcl kofoly za 9sk v diskonte a sutazili sme kto nahadze viac flasi pod strom za celkovo xy dni.. upozornovanie od rodicov ze aby sme nekupovali slahacku lebo su tam drogy(kedze predtym v spravach sa o otm nieoc hovorilo) samozrejme pocuvanie na kazetaku spice girls,macarena jeniffer lopez
.. pytanie od rodicov 20sk na limonadu a zakusok v lahodkach.. dnes ? rodicom ukradne 3€ na cigy..
..krasne zlate stare casy
-
Stoporko
VIP
dnešný Termix už nie je čo to bývalo (kto jedol originál, pochopí) ž má takú práškovú alebo neviem akú príchuť... bývalo to iné... a originál bol len kakový... žiadna vanilka, jahoda a ja neviem čo všetko možné... a to neskutočne na fifu otváranie toho veka...Setton napísal:Termix lol, teraz ho práve jem.. teda ak ide o tén "krémik" či ako to mám nazvať..
A Čierny Princ.. mňamky, to by som jedol aj celý deň.. si pamätám, že stále mi to babka dávala..
-
pryja
Darca
Svata pravda. Tak isto klasicky smotanovy Milacik nikdo nenahradi. Taky bol len jeden.Stoporko napísal:dnešný Termix už nie je čo to bývalo (kto jedol originál, pochopí) ž má takú práškovú alebo neviem akú príchuť... bývalo to iné... a originál bol len kakový... žiadna vanilka, jahoda a ja neviem čo všetko možné... a to neskutočne na fifu otváranie toho veka...
Bebe pudingy do teraz lubim aj ekd neviem či ahc aj niekde dostať,Si pametam dlhe letne prazdiny cely den vonku futbal,basketbal večer schovavačka a a ma hend kričala Paťo o 20:00 doma. A vždy som meškal.a cele sidlisko sa hralo,V telek tie serialy čo boli vymenovane a zname rozpravky v sobotu čo davali bola snezacia to som vstaval o 6:00 v sobotu kvoli rozpravkam kačer donald.každy pozeral Zlatu Branu.Si do dnes pametam ako som čakal ked mi oco donesie novy bycikel,A tedy ked sme sa poezrali ekd nam stavali Ihrisko na Sidlisku..presne ako bolo spomenute z Zazvonili može isť Mišo von.A na hojdačak preliezačkach cele sidlisko sa hralo všetky deti boli.hrali sme segu o PC možno tak v televizi mali sme TV bol som spokoj y a kakao ked davali to som kukaval a bolo viac relacii pr deti ako teraz v tedy v cez vykend davali od 6:00 - 10:00 rozpravky,A cez zimu aj tohtoročna zima malo snehu bolo ja si pametam ked sme sa chodili sankovať na taky kopček gulovali a si do dnes pametam ked som prišiel taky mokry domov s gulovačky Proste o tom to by sa dlao pisať do rana Dakujem za tu to temu som si v hlave spomenul čo som prežil..ako sa vybudoval to to moej bydlisko
Terza vačšina deti PC novy chcem a internet rychlejši Mobil s takymi funkciami v tedy to nebolo pevna linak niektore rodiny mali PC Televizor mal vtedy asi každy a to bolo možno všetko ked mal Sused satelit bol v tej dobre volačo .
A presne teraz je uplne iny život.Ked sa kuknem a to..na Ihrisku rozbity koš nikto tam cele dni neni,všetci su zalezeny niekde v meste alebo za bytovkami a tam fajčia piju,nevedia si važiť čo im dali,volaky 13 ročny chalan ma šiltovku vykrutenu naopak a cigu v ustach a je velky frajer? 
Terza vačšina deti PC novy chcem a internet rychlejši Mobil s takymi funkciami v tedy to nebolo pevna linak niektore rodiny mali PC Televizor mal vtedy asi každy a to bolo možno všetko ked mal Sused satelit bol v tej dobre volačo .