"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

hmmmm elan :lol: my sme spievali (rozumej bliakali) elanovky na dozvukoch ked sme robili poriadky v kuchyni aj so sokolikom :lol: vtedajsia tvorba bola stale pre nich hitova..
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Aj tak sme stále frajeri...stále tí istí frajeri... :wink:
alebo tragickejšia :cry:

Spíš,Kristínka,snád len spíš... :cry:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Este ma napadlo k tomu zoznamu dodat ze kazdy kto mal " dvojca" bol proste frajer :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ludia sedavali na lavickach a rozpravali sa ....ako deti sme nevedeli ze existuje nieco ako BAR ...vzdy bola len krcma u starkej

hokejove karticky.... dievcata farebne papieriky zvane vymienky :D a DEKA HITY ...popripade Ine kafe a ti najlepsi Offspring ... a kupovanie cistych kaziet a cakanie pri radiu na FREESTYLERa :lol: (uaka maka ou)

a OVSEM

eiffel 65 - blue
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

LUTRA.. s ohrozenými zvieratkami.. celoslovenská mánia pri vymieňaní obrázkov..

;)
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

krcma u starkej alebo popripade nedelnajsi futbal na dedine ako som uz spominala.:D
vecerne opekacky vsetkeho coprislo pod ruku ( zemiaky, jablka, chlieb..) v lese , popripade zahrade :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

a take ze casopisy Fifik, alebo ABCecko si pamatate ?...tusim este stale funguju ale svoje najlepsie roky uz maju asi za sebou.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak ABC tu uz spomenute myslim bolo ... al eritrea dobre dala -> opekacky ... to bolo uplne kralovske ... damy a pani, taka pecena kukurica, opekane jablko ... no same delikatesy na prirodny a po dnesnom velmi karcinogenny sposob :-P :-P
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

-este doplnim naj cool boli vonave fixy, digitalne hry take tie co ste tam palacinky chytali a pod, potom bol tetris, burzy kde sa kupovali sustaky, taka ta hra na tie zlte kazety, Scatman John, zubna pasta tuti fruti, perlicka, debilnicek, a napisy na stenach ze M+Z= VL, serial Skola zlomenych srdc. Urcite si este pospominam a doplnim. :lol:
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

2neo napísal:-este doplnim naj cool boli vonave fixy, digitalne hry take tie co ste tam palacinky chytali a pod, potom bol tetris, burzy kde sa kupovali sustaky, taka ta hra na tie zlte kazety, Scatman John, zubna pasta tuti fruti, perlicka, debilnicek, a napisy na stenach ze M+Z= VL, serial Skola zlomenych srdc. Urcite si este pospominam a doplnim. :lol:
s tuti fruti som si neumyval zuby, tu som normalne jedol, taka fajna bola :-D
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Mna teraz napadol taky serial co som furt pozeraval sa volal ze Konecne zvoni! To vtedy hrozna ecka pre mna bola :D viem ze aj kniha vysla :D
http://www.csfd.cz/film/77866-konecne-z ... -the-bell/#

No a neskor este a jfilm vysiel ze Svadba v Las Vegas :D
http://www.csfd.cz/film/35674-konecne-z ... las-vegas/
Pmatate si na to niekto?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

fuuha :) preluskal som tuto celu temu a dobre som si pospominal na tie casy..na pevnu linku ako som volal kamaratovi a on spominal ze nemoze ist von lebo este musi jest ...deti v tej dobe boli podstatne zdravsie nie jak teraz ako som bol v skole a vidim jak si deti prvy stupen neberu polievku lebo im nechuti a neskor bubu mat pokazeny zaludok .. ja si pamatam jak mi manka hovorila ze polievku musim jest aby som mali nieco teple v zaludku a neskor si dat druhe jedlo.. v tej dobe sme ovela viac casu travili vonku, nie za pocitacom ale hrali futbal na sidlisku.. alebo kupovanie flaskovej 3dcl kofoly za 9sk v diskonte a sutazili sme kto nahadze viac flasi pod strom za celkovo xy dni.. upozornovanie od rodicov ze aby sme nekupovali slahacku lebo su tam drogy(kedze predtym v spravach sa o otm nieoc hovorilo) samozrejme pocuvanie na kazetaku spice girls,macarena jeniffer lopez :oops: .. pytanie od rodicov 20sk na limonadu a zakusok v lahodkach.. dnes ? rodicom ukradne 3€ na cigy.. :roll: ..krasne zlate stare casy
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Edo Shinoda napísal:Mna teraz napadol taky serial co som furt pozeraval sa volal ze Konecne zvoni! To vtedy hrozna ecka pre mna bola :D viem ze aj kniha vysla :D
http://www.csfd.cz/film/77866-konecne-z ... -the-bell/#

No a neskor este a jfilm vysiel ze Svadba v Las Vegas :D
http://www.csfd.cz/film/35674-konecne-z ... las-vegas/
Pmatate si na to niekto?
pamatam si to, ze som to pozeral hlavne kvoli tiffany-amber thiesen, vtedy este ako mladica jak dobre vyzerala :lol: hra na tie zlte vecicky, skoda ze som sa toho uz zbavil, zvykol som joysticky rozmlatit, nevadi mno, nasiel som niektore tie hry na nete a cez emulator to drtim obcas xD nakupy kazetiek na blsaku (nerozumiem ako rodicia mohli mat problem za 150Sk mi kupit jednu kazetku s hrami xD)...a kedze som mal skolu blizko blsaku tak som sa obcas po skole vybral na blsak a nejaku kazetku potiahol ked som bol sikovny :lol:
Menojenanič
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Menojenanič »

IMI napísal:fuuha :) preluskal som tuto celu temu a dobre som si pospominal na tie casy..na pevnu linku ako som volal kamaratovi a on spominal ze nemoze ist von lebo este musi jest ...deti v tej dobe boli podstatne zdravsie nie jak teraz ako som bol v skole a vidim jak si deti prvy stupen neberu polievku lebo im nechuti a neskor bubu mat pokazeny zaludok .. ja si pamatam jak mi manka hovorila ze polievku musim jest aby som mali nieco teple v zaludku a neskor si dat druhe jedlo.. v tej dobe sme ovela viac casu travili vonku, nie za pocitacom ale hrali futbal na sidlisku.. alebo kupovanie flaskovej 3dcl kofoly za 9sk v diskonte a sutazili sme kto nahadze viac flasi pod strom za celkovo xy dni.. upozornovanie od rodicov ze aby sme nekupovali slahacku lebo su tam drogy(kedze predtym v spravach sa o otm nieoc hovorilo) samozrejme pocuvanie na kazetaku spice girls,macarena jeniffer lopez :oops: .. pytanie od rodicov 20sk na limonadu a zakusok v lahodkach.. dnes ? rodicom ukradne 3€ na cigy.. :roll: ..krasne zlate stare casy
Aj ja si pamätám ako nám zaviedli pevnú linku a v škole to bolo veľké haló :lol: Bola som veľmi hrdá a rozdávala som číslo :D
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

jackb napísal:pamatate si na "cukrovinky Cierny princ"?
tie hadam zapadli do zabudunutia rovnako ako termix...
Cierny princ sa dali vyhrat v Kolese stastia, ktore ak si dobre pamatam moderoval Nikodym
Pametam,Moja mam v tej firme robi ja ich mam doma..a si na ne spominam :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Termix lol, teraz ho práve jem.. teda ak ide o tén "krémik" či ako to mám nazvať..
A Čierny Princ.. mňamky, to by som jedol aj celý deň.. si pamätám, že stále mi to babka dávala..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Jaj, koleso stastia... nezabudnem na to, ako jeden sutaziaci to koleso skoro urval, ako ho energicky roztocil :lol:
a pismenka musela otacat asistentka Dagmar, ziadna elektronika a automatika :lol:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Setton napísal:Termix lol, teraz ho práve jem.. teda ak ide o tén "krémik" či ako to mám nazvať..
A Čierny Princ.. mňamky, to by som jedol aj celý deň.. si pamätám, že stále mi to babka dávala..
dnešný Termix už nie je čo to bývalo (kto jedol originál, pochopí) ž má takú práškovú alebo neviem akú príchuť... bývalo to iné... a originál bol len kakový... žiadna vanilka, jahoda a ja neviem čo všetko možné... a to neskutočne na fifu otváranie toho veka... :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Stoporko napísal:dnešný Termix už nie je čo to bývalo (kto jedol originál, pochopí) ž má takú práškovú alebo neviem akú príchuť... bývalo to iné... a originál bol len kakový... žiadna vanilka, jahoda a ja neviem čo všetko možné... a to neskutočne na fifu otváranie toho veka... :D
Svata pravda. Tak isto klasicky smotanovy Milacik nikdo nenahradi. Taky bol len jeden. :licklips:
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Bebe pudingy do teraz lubim aj ekd neviem či ahc aj niekde dostať,Si pametam dlhe letne prazdiny cely den vonku futbal,basketbal večer schovavačka a a ma hend kričala Paťo o 20:00 doma. A vždy som meškal.a cele sidlisko sa hralo,V telek tie serialy čo boli vymenovane a zname rozpravky v sobotu čo davali bola snezacia to som vstaval o 6:00 v sobotu kvoli rozpravkam kačer donald.každy pozeral Zlatu Branu.Si do dnes pametam ako som čakal ked mi oco donesie novy bycikel,A tedy ked sme sa poezrali ekd nam stavali Ihrisko na Sidlisku..presne ako bolo spomenute z Zazvonili može isť Mišo von.A na hojdačak preliezačkach cele sidlisko sa hralo všetky deti boli.hrali sme segu o PC možno tak v televizi mali sme TV bol som spokoj y a kakao ked davali to som kukaval a bolo viac relacii pr deti ako teraz v tedy v cez vykend davali od 6:00 - 10:00 rozpravky,A cez zimu aj tohtoročna zima malo snehu bolo ja si pametam ked sme sa chodili sankovať na taky kopček gulovali a si do dnes pametam ked som prišiel taky mokry domov s gulovačky Proste o tom to by sa dlao pisať do rana Dakujem za tu to temu som si v hlave spomenul čo som prežil..ako sa vybudoval to to moej bydlisko
Terza vačšina deti PC novy chcem a internet rychlejši Mobil s takymi funkciami v tedy to nebolo pevna linak niektore rodiny mali PC Televizor mal vtedy asi každy a to bolo možno všetko ked mal Sused satelit bol v tej dobre volačo . :cry: :cry: :cry: :) A presne teraz je uplne iny život.Ked sa kuknem a to..na Ihrisku rozbity koš nikto tam cele dni neni,všetci su zalezeny niekde v meste alebo za bytovkami a tam fajčia piju,nevedia si važiť čo im dali,volaky 13 ročny chalan ma šiltovku vykrutenu naopak a cigu v ustach a je velky frajer? :roll:
Napísať odpoveď