nepozna niekto slovesku hh pesnicku, v refrene sa spieva "ked idem po ulici z domu ven....." ma to skupina myslim modre hory, alebo nieco z ich vedlajsich projektov (quaimondo, alebo ine...)..dakujem
mr_margera napísal:nepozna niekto slovesku hh pesnicku, v refrene sa spieva "ked idem po ulici z domu ven....." ma to skupina myslim modre hory, alebo nieco z ich vedlajsich projektov (quaimondo, alebo ine...)..dakujem
hladam tento song..je to zo setu tydiho zo sensation melbourne..nemozem nikde najst nazov tohto songu..snad bude niekto vediet
//GothaR: tak toto velmi dobre poznam, ma to vo svojom poslednom sete Armin, Markus alebo Above and Beyond, ale ten set musim najst Mam aj pocit, ze do toho niekto kecal, ked to hralo, lenze vypatrat to bude tvrdy oriesok.
nemate pls niekto takyto zvuk ale dlhsi, že to pípanie ide dlho a až potom to buchne ?? už som také niečo počul ale zatiaľ som zohnal iba takéto krátke
Flinstone napísal:ako sa vola ta piesen čo išla v ironmanovi na zaciatku ked siel v tom vojenskom jeepe a popijal whisky ? bol to nejaky rockNroll by som povedal
mam spanish hip hop je to super len neviem ako sa vola skupina da sa to nejak zistit inak?
Lebo pochybujem aj ked to sem uploadnem ze to bude niekto poznat
darebak napísal:mam spanish hip hop je to super len neviem ako sa vola skupina da sa to nejak zistit inak?
Lebo pochybujem aj ked to sem uploadnem ze to bude niekto poznat
No takze je to trochu blbe.D ale tak mam to z radio okey a refren je taky jednoduchy ale je super spieva sa "Under my life" a dalej si uz dako nepamatam:D
deaddy napísal:No takze je to trochu blbe.D ale tak mam to z radio okey a refren je taky jednoduchy ale je super spieva sa "Under my life" a dalej si uz dako nepamatam:D