Štandard rýchlikov

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
bajlachVT
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bajlachVT »

Lub0$ napísal:Co povazujes za drahy listok?
Ja ked idem z Newportu do Cardiffu.....nieje to dlha trasa....trva to taky 15minut....mozno 20 a spiatocny listok ma stoji 4libry aj nieco.....teda ked chces tak 5libier.
na vlaku nejazdim ale pozeram na ceny aj na vlak...a neni to drahe...a su tu trosku ine vozne ako unas :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lub0$ napísal:Co povazujes za drahy listok?
Ja ked idem z Newportu do Cardiffu.....nieje to dlha trasa....trva to taky 15minut....mozno 20 a spiatocny listok ma stoji 4libry aj nieco.....teda ked chces tak 5libier.
Jednosmerna trasa Bjerringbro - Kodan (~340km) - 300DKK = 40E (Ale je pravda, ze pre domacich to nie je tolko co pre nas)

JCM01 > tak to mam asi strasnu smolu, pretoze naposledy co som isiel EC Hradcany z Prahy do Ziliny, tak po zasuvke ani chyru ani slychu a to iste naspat Zilina - Ostrava.

Poprad - Blava (344km) = 13.94E (2.trieda), 20.91 (1.trieda)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tomase u nas by ta trasa vysla kolko? 20€? 25? Nepride mi 40 az tak vela vzhladom na to, ze to je Dansko.
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

t0m4s3 napísal:JCM01 > tak to mam asi strasnu smolu, pretoze naposledy co som isiel EC Hradcany z Prahy do Ziliny, tak po zasuvke ani chyru ani slychu a to iste naspat Zilina - Ostrava.

P
No asi myslis Ex Hradcany a nie EC a tento vlak ma v svojej suprave vozne CD a my sme sa bavili o rekonstrukcii voznov ZSSK :wink:
Napísať odpoveď