na vlaku nejazdim ale pozeram na ceny aj na vlak...a neni to drahe...a su tu trosku ine vozne ako unasLub0$ napísal:Co povazujes za drahy listok?
Ja ked idem z Newportu do Cardiffu.....nieje to dlha trasa....trva to taky 15minut....mozno 20 a spiatocny listok ma stoji 4libry aj nieco.....teda ked chces tak 5libier.
Štandard rýchlikov
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Jednosmerna trasa Bjerringbro - Kodan (~340km) - 300DKK = 40E (Ale je pravda, ze pre domacich to nie je tolko co pre nas)Lub0$ napísal:Co povazujes za drahy listok?
Ja ked idem z Newportu do Cardiffu.....nieje to dlha trasa....trva to taky 15minut....mozno 20 a spiatocny listok ma stoji 4libry aj nieco.....teda ked chces tak 5libier.
JCM01 > tak to mam asi strasnu smolu, pretoze naposledy co som isiel EC Hradcany z Prahy do Ziliny, tak po zasuvke ani chyru ani slychu a to iste naspat Zilina - Ostrava.
Poprad - Blava (344km) = 13.94E (2.trieda), 20.91 (1.trieda)
No asi myslis Ex Hradcany a nie EC a tento vlak ma v svojej suprave vozne CD a my sme sa bavili o rekonstrukcii voznov ZSSKt0m4s3 napísal:JCM01 > tak to mam asi strasnu smolu, pretoze naposledy co som isiel EC Hradcany z Prahy do Ziliny, tak po zasuvke ani chyru ani slychu a to iste naspat Zilina - Ostrava.
P