Vaši susedia...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na susedoch?

Smrad
14
7%
Hluk
30
16%
Že vlastnia psa
21
11%
Vytápanie
7
4%
Vrieskajucé deti
18
10%
Iné
46
24%
Nič
52
28%

Celkom hlasov: 188

pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

Taktiez byvam v RD a na susedov sa nemozem stazovat z jednej strany je to v pohode rodinka z druhej Miestny urad :) i ked to vyzera ze zamestnanci tam viac fajcia nez pracuju...
Clean_Up
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Bývam v klasickom 8 poschodovom sídliskovom paneláku. Našťastie u nás nemá ani jediná rodina psa. Ale aj tak to nieje žiadna výhra. Podo mnou býva taká mladá rodinka ktorej decká každé ráno okolo šiestej (aj skôr), začnú doslova revať, hlavne cez víkendy je to otras keď si chcem pospať. Oproti je sused domáci majster tak ten vŕta, búcha, reže 24/7 (aj teraz vŕta). Na 7 poschodí máme byt ktorý sa prenajíma vkuse, už asi 8 rokov s tým, že každý štvrť rok tu býva niekto iný a zakaždým bársjake pochybné indivídua ktoré s3rú pod schody. A potom tu máme už asi pol pol roka nevyriešený problém a to, že večer (nie každý), väčšinou tak po tej deviatej začne niečo hučať mne to znie ako nejaký kompresor, alebo niečo podobného typu a je to dosť počuť napr. aj pri zapnutej TV. Hučí to asi tak 10min. a potom prestane a potom zasa začne po nejakej dobe. Už aj hľadali vynníka, ale ešte sa nenašiel resp. sa nepriznal. Veľmi ma to zaujíma čo by to mohlo byť! Neviem či sa to niekedy dozviem...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

V Bratislave som celkom spokojny ... Niekto vrta max 1x za mesiac sice bez priklepu a dve hodiny ale da sa to zniest.
Pod sebou mam akurat nejakeho prcka ktory musi vzdy hrat Drag Show z reprakmi. Zapnem si nejaky ASOT alebo TATW ... po dvoch hodinkach vypnem a on na to zapne nieco ine na plne gule.
A niekedy ked ho stretnem povie ze dobre veci pocuvam a ze ma nove mixy atd...

A v Prahe som nadmieru spokojny ... Okna mam do dvora cize uuuuplne ticho, operenci len zlepsia naladu.
Pod sebou uplne ticho a nad sebou strasne sympaticky mlady par s deckom ktoreho by som udusil.
Ked sa mu nieco nepaci uz pocujem ten vynuteny plac ... jak on nieco chce ... Raz som za nimi bol tak sa velmi ospravedlnovali. A prcek racej zdrhol.
Okrem toho lahoda.
Napísať odpoveď