Chello a protipravne blokovanie www stranky !!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chello a protipravne blokovanie www stranky !!!

Príspevok od používateľa jjj »

Navstevujem jeden cesky free tracker.
Adresa je http://tracker.cztorrent.net. Mozno niektoi poznate.
A tak 2 dni dozadu som si vsimol ze stranka zrazu nejde... Tak zistujem kde je problem a moje podozreenie sa potvrdilo.
Chello tu stranku ako provider zablokoval :!: :smt097

Kód: Vybrať všetko

CHELLO.SK :: Testament :: 21.1.2009 23:08 Bylo zjisteno, ze tento poskytovatel blokuje nas server na IP adresu, pro prohlizeni www pouzijte prozatim nejakou proxy a stezujte si u sveho poskytovatele na poruseni smlouvy, nesmi Vam bez svoleni blokovat obsah www. 

Na announci pozijte announce1 a announce2. 

Tyka se pouze uzivatelu ze Slovenska s pripojenim od ChELLO 
Podla zmluvy predsa nema na take nieco pravo.. :pravidla:
Je to predsa obmedzovanie...
Aby zablokoval www bez mojho suhlasu.
Zrejme niesom jediny zakaznik slovenskeho chella ktoru ten tracker pouzivali a robili slusny traffic.
Mozem sa nejako branit. :roll:
Skusit vypovedat zmluvu z dovodu porusenia podmienok providerom..
Riesil uz niekto podobny problem.
Dik :wink:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Podla mna ten torrent tracker zablokovali preto aby zabránili šíreniu ilegálneho softwéru, hodby a filmov. No neuvedomili si, že vela torrentov nemá ilegálny obsah a preto ich šírenie je v medziach zákona. Tým by som argumentoval, pretože torrenty ako také niesú ilegálne a tým pádom niesú ilegálne ani stránky ktoré poskytujú torrenty na stiahnutie. Neponúkajú na stiahnutie ilegálny swoftvér ale iba torrenty.

Chello urobilo prvý krok k cenzúre internetu a tomu by sa malo zabránit. (aj ked mám net od T-Mobile)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sranda, ze mne to ide :roll:

za dalsie.. problem bol uplne niekde inde.. konkretne nejaky server AORTA.. IP 213....................
nachadza sa v amsterdame... mali tam tazkosti a netykalo sa to iba tejto stranky...

a este mi prosim ta povedz, kde v zmluve alebo vo vseobecnych podmienkach zmluvy, je nieco take pisane, ze sa nesmu blokovat stranky :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Šu-Do: Ty mi skor napis, kde to je napisane, ze ti mozu stranky blokovat, hmm??? ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal:Šu-Do: Ty mi skor napis, kde to je napisane, ze ti mozu stranky blokovat, hmm??? ;)
ja reagujem na
jjj napísal:Podla zmluvy predsa nema na take nieco pravo.. :pravidla:
:wink:
ja viem, ze tam nie je nic ohladom "vyhradzujeme si pravo blokovat www stranky" ....
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

ISP ti moze obmedziť pristup na stránky, servery podla svojho uvaženia .... vačšinou byva dovodom neprimerané množstvo dát prenesené z danej lokality resp odhaleny prenos nelegalneho softwaru.

ked v zmluve nieje uvedené že to nesmie robit .. tak neexistuje dovod prečo by to nemal spravit ak má jedno s tých podozrení .. myslim si ze podozrenia nehraju rolu.. kedze ide vacsinou uz o jasné FAKTY podlozené udajmi ktoré ISP vie bezproblemov predlozit
Napísať odpoveď