doma mame vytvorenu WIFI siet na ktoru som pripojeny (asus 802.11b/g wireless lan card), bezi normalne ale akonahle sa pokusim prihlasit na nejaku mmo hru tak padne alebo napise "nepripojene alebo obmedzene" a v hre mi vyhodi "connection to server failed", akonahle vypnem hru internet okamzite naskoci a tvari sa akobi sa nic nestalo. pred dvoma mesiacmi mi to este bezalo v poriadku ale teraz ... rad by som vedel preco mi to robi a ako by som to mohol vyriesit
JJ odporucam scan systemu mozno reinstal Windows-u, ale najprv by si to mohol skusit na nejakom NTB od kamosa, ci to robi stale, podla mna problem v nete nebude, lebo nemyslim ze mas problem surfovat ked pises tento post...
system som uz preinstaloval 3 krat pocas toho a ani raz mi to neslo tie iste hry kamosovi idu a ma rovnaky internet ako ja len nema WIFI ... odporucte nejaky program na vyhladavanie tych cervikov
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 3:23 )
Skusil som len tak zo srandy vytvorit noveho uzivatela a v nom som to vyskusal na moje prekvapenie to tam nerobi = mmo tam bezia a nevypinaju mi net. Čim to je?
jeden z nich vypni, ja som vypol kartovy software, tak ze som ho odinstaloval, ak to budes robit, daj pozor aby si si neodinstaloval aj ovladace na kartu, nechal som si system windows, odbornici na wifi tvrdia, ze som to mal spravit opacne, zakazat windows system wifi, nechat kartu---napis ci ti to pomohlo