iPod nano 8GB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato22
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

iPod nano 8GB

Príspevok od používateľa mato22 »

Ahojte prezrel som si témy týkajúce sa iPodu ale nenašiel som presne to čo som potreboval , tak vytváram novú tému a dúfam, že som pozrel všetky témy :) o iPode.

Mám problém s iPodom a to taký že ako náhle ho pripojím k PC normálneho začne nabíjať pustí ma dnu ako na disk , ale vôbec mi ho neregistruje v iTunes 8.0.2 ani v programe SharePod 3 , práve v programe SharePod som zistil že mi ho neregistruje preto lebo ho vlastne ani " nevidí " ten program mi napísal že : " No iPod could be found on your computer " , nie som nejaký macher v AJ ale tak vyšlo mi z toho že mi to hovorí že nemám pripojený môj iPod , kde by mohla byť chyba ?? ja si myslím že niekde v nastaveniach ale neviem kde :(

Vopred ĎAKUJEM za radu kde by mohla byť chyba .
Ibra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ibra »

tak ja by som v nastaveniach nevidel, myslim, ze tam nie je mozne dosiahnut toho aby bol ipod pre pc neviditelny. Chyba bude v nejakej trivialnej veci, ale take su najtazsie na rozlusknutie. Ja osobne neviem dat velku radu jedine ak skusit preinstalovat itunes alebo restartovat ipod.
barbarossa
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbarossa »

Mne toto robil tiez moj ipod shuffle. Nakoniec bol problem v tom ze som najprv nainstalloval ipod az potom itunes alebo opacne. Proste musis to nainstallovat v opacnom poradi. Hadam pomoze... :wink:
mato22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mato22 »

jooooj diki ti bratku za radu akurat som doinstaloval PC tak este editnem a odpisem jak dopadlo :) ale aj tak velke THX za radu .
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Have you tried turning it off and on again? Zapni, drz stred a "MENU" key asi 10-20 sekund, mal by prist unexpected reboot. Mozno to pojde.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

popozeraj sa tu http://www.ipod.sk/
Napísať odpoveď