Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mARILYN mANSON napísal:ja som to hral chilu ale moc mi neslo tak som to prestal hrat
Tak si si mal najskôr zahrať tréning. Tam je všetko pekne vysvetlené. Síce trošku trvá kým sa dostaneš do ovládanie ale ak to hrávaš a baví Ťa to, nebudeš mať problém. Keďže ja som do MGS série zbláznený, nemám problém s MGS stráviť dni...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

ja som to hral na ps2 som hral 1. misiu na lodi a potom sa nejakym bozim zasahom zmenila na dalsi den nekde v nutri
lekoklatik
VIP
VIP

mARILYN mANSON napísal:ja som to hral na ps2 som hral 1. misiu na lodi a potom sa nejakym bozim zasahom zmenila na dalsi den nekde v nutri
Nechápem...
Veď normálne si vbehol do lodi. Otvoril si si dvere a vbehol si do lodi. čo je na tom božie?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

ze tam bolo na zaciatku aj ze som bol hore na lodi nielen ze som preplaval popod
lekoklatik
VIP
VIP

Lol jaké plávanie? Veď keď si hral za snakea tak to bolo čisto na lodi. V strojárenskej časti, potom v tých obrovských hangároch a Snake plával akurát tak v animáciach... Plávať si mohol až potom s Raidenom na tej ropnej veci na vode.... Btw bavíme sa o MGS 2 a téma je o MGS3 tak buď premenovať alebo nájsť tému MGS 2 a tam môžeme pokračovať
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

aj na moste to bolo video potom si presiel na lod
lekoklatik
VIP
VIP

J. Začiatok bol ako šiel po moste s cigaretou. Všade boli rozmazané autá, skočil na tú nákladnú loď. skoval sa tam za tú vec na začiatok lodi a volal cez tú jeho zverinu tušim Otaconovi alebo colonelovi. Potom si uź behal
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

jj to
lekoklatik
VIP
VIP

Mno ale stále nechápem že si sa zrazu ocitol v lodi. Do lodi si mal tuším 3 alebo 4 vhody. Každý bol štýlom potočiť kolesu a ísť dnu. Ale objavil si sa samozrejme inde. Cez jeden si sa objvail v takých štniach, v druhom tuším boli len schody do hora atď... A čo si na tom nevedel?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

nevravim ze ma to zrazu dalo ale ako ked som to hral nesôr
lekoklatik
VIP
VIP

mARILYN mANSON napísal:ja som to hral na ps2 som hral 1. misiu na lodi a potom sa nejakym bozim zasahom zmenila na dalsi den nekde v nutri
:roll:

ok to je fuk. Proste ak máš príležitosť zahrať si to ešte raz a byví ťa to, nestrácaj čas alebo nádej že sa to blbo ovláda :wink:
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Počul som o nejakom emulatore ktoy dokaze spustit MGS3 na PC aj som to videl al malo to dost vela bugov.A islo to na dost malo FPS.Ja som jednicku presiel mozno 15x, dvojku asi 5x, trojku iba 2x lebo nemam PS2.Ale su to najlepsie hry ake som kedy v zivote hral.To nieje hra ale film.A inac ma sa tocit film Metal Gear Solid :shock:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

ja som tu 2 moc nehral ale bavia ma steal hry hral som splintera chaos aj double a je to sranda a aj mgs je huste

//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 8:52 )
no mgs som hral az vcera lebo sme pisali vela pisomiek a nebolo na hranie moc casu a je to fakt sranda ked sa to naucis ovladat a zaujimalo by ma jedna vec tam je akasi uroven alebo skôr otazka co preferujem ci akciu alebo nie ci som toto uz niekedy hral alebo nie.Ked dam 1. moznost teda ze mam rad akciu a uz som to hral tak som zo snakom na lodi ked dam moznost ze som to nehral a nepreferujem akciu tak som v inej oblasti.A ked hram na tej lahkej urivni tak sa dozviem co sa stalo zo snakom na tej lodi co som tam mohol hrat a ci keby som hral dalej zo snakom ci by sa to skoncilo inak.Taktiez ma zaujima kdo je ten vapmir a ti ostatny co uniesli prezidenta totizto ja neviem dobre po anglicky.
lekoklatik
VIP
VIP

Ide o to, že je to prakticky delené na tú loď (Snake) a tú ropnú plošinu (Raiden)...
Všetci bosovia sú zo starej elitnej jednotky Foxhound tuším... Je tam Fortune, Ten Vampír, Solidus Snake, Revolver Ocelot aka Liquid, Potom taký tučko na korčuliach čo kladie bomby :-P a nvm ješte kto... Jednoznačne si zahraj aj loď :)
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

ano hral som aj lod, je to faakt sranda a ako sa da obet chitit zozadu viem ze to tam je v tutoriale ale ak by si mi to mohol vysvetlit. dalsia vec zabil som tu SEXI Rusku z pistolou presiel som lod z hora dolu a zase hore mam aj termo vision co mam spravit,a na cu su cigarety a dog tag
lekoklatik
VIP
VIP

Čo sa týka obeti je to rôzne. Ak Obeť žije a ty ju chytíš pod krk a kceš ju vláčiť zo sebou, asi každých 5metrov musíš vždy stlačiť ten gombík ktorým obeť chytáš pretože s mece a padne ti. Ak si mal na mysli to. Avšak nemôžeš ju vláčiť do nekonečne. Keď je mŕtva tak ju normálne ťaháš bu´d za nohy, alebo za podpasušie, alebo tlačíš za nohy. Ak si mal toto na mysli

Cigarety sú na senzory v stene. čiže červené lúče. V jednej časti lode, tam pri kuchyni, keď si v tedy vybehol hore ku kormidlu zabiť tú rusku tak tam sú tie lúče. Keď si zapáliš cigaretu tak ich uvidíš. Cigarety pomáha hlavne keď hráš hrad core mod... Dog Tags môžeš zbierať a na konci hry sa ti sprístupňujú veci ako neviditeľnosť bandáž nekonečných nábojov, všelijaké špeciálne obleky atď. Každý vojak má dog Tag. Len s nimi musíš trisť do vtedy, pokým z nich nevypadnú... čiže je to len taký bonus

A čo máš urobiť potom ako si zabil Rusku? To si moc nepamätám ale tuším by si si mal dostať do strojovni...
Ty musíš ísť za protivníka, asi meter od neho a namieriš na neho. Snake povie freez a protivník sa nebu hýbať. Potom zlož zbraň, ale nevystrel. Potom choď k nemu a chyť ho, tuším štvorčekom
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

lekoklatik napísal:Ak niekoho uspíš môžeš ho hodiť cez palubu (samozrejme keď si von)... Alebo ho daj do skrine. Potom sa už tuším viac neukáže...
yep. červené zraňujú, modré uspávajú. Uspávanie pôsobý podľa obtiažnosti ktorú si si nastavil. Najjednoduchšia obtiažnosť uspáva hneď po vystrelení, až k najťažšej ktorá uspáva buď po nejakých 30sec alebo do neho musíš vypáliť 4 či 5 šípok aby zaspal okamžite.
myslim ze na najvacsej obtiaznosti to zalezi od toho kde ho trafis...ak do hlavy alebo do krku tiez zaspy tusim ukamzite :P
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

jj asi j myslim ze padne hned ale, niekedy ich hadze alebo skrivam ale niekedy proste ich neham tak a teras ked mam usp mozno sa bude dat ich strelit do hlavy a zabit
lekoklatik
VIP
VIP

Bad.boy napísal:myslim ze na najvacsej obtiaznosti to zalezi od toho kde ho trafis...ak do hlavy alebo do krku tiez zaspy tusim ukamzite :P
yep. Pravdu máš :)
Už som dlho nehral :-P
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

mARILYN mANSON napísal:jj asi j myslim ze padne hned ale, niekedy ich hadze alebo skrivam ale niekedy proste ich neham tak a teras ked mam usp mozno sa bude dat ich strelit do hlavy a zabit
jj ale bacha na to kde ho zabijes...bo druha straz to moze pocut a hned je poplach na svete..pripadne ked ho zabijes tak po nom zostane velaaa krvy a tu si vsimne ina straz...proste namakana hra :lol:
Napísať odpoveď