Kde stiahnem starsi ovladac 175 na Ge Force 6600??? Mi neukazuje jazdcov hmm pls ..........
//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2008, 16:59 )
dal som iny ovladac a vidim este horsie us motorku ani nevidno skusim dat tan najnovsi uvidim co to spravi
//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2008, 17:08 )
JEEEE US TO IDEE PARADNEE SUPEER DIKI ZA RADU
No takze ... mal som tiez ten problem ako niektory tu, nevidel som hracov len motorku.Nainstaloval som si ten 175.80 a potom som restartol PC a hodilo mi to do rozlisenia 640x340 (tak nejak) a farby boli na 2-och bitoch a vypisalo ''Cannot find graphic card'' -.-'' . Proste vzdy ked chcem nainstalovat neaky ovladac ku grafickej, iny nez som dostal k nej tak sa toto stane ... nevie dakdo co je s tym ? je to off topic ale ciastocne to patri k hre :)a btw mam graficku 6600gt 256mb
jj vsetky, seed4me, a este neake 2 a nic, prve loadingy normalne, ale potom ked si uz vyberiem trat, potvrdim to a uz len vidim toho stvorkolkara ako lezi na stvorkolke, a ked dam tab+alt vypise chybu odesilat, neodesilat
Mne to fičí všetko ako po masle..aj na ovladanie som si celkom zvykol..kamarát to hrá na gamepade a nevie si to vynachváliť..len sa ešte musím naučiť tie special tricky alebo čo to je
Šu-Do napísal:jo.. tie loadingi su kktiny.. mne to loadinguje tiez dlho.. hlavne ked spustam hru.. pritom HDD nepracuje ale minuty su to neni
ale hra je to v poho
jj ani mne HDD ani CPU nepracuje skoro vobec raz zacas to blikne
ale hra je super aj ked som ju uz asi pred 3.mesiacmi presiel a uz ju nemam v PC hlavne kôli tomu dlhemu loadingu
Filipito napísal:hra je to super, na neakom anglickom fore som cital ze treba vypnut v-sync ale ja tam v-sync nemozem nikde najst
v hre to nie je... musis to naforcowat v ovladacoch.. tam si ho vypni..
kym som sa dostal do menu, trvalo to 1 minutu... videa nepocitam... len najprv jeden loading.. nasledovne po ukazkach dalsi.. nechapem dpc co to loadinguje..