Boj a najlepsi film !!VYSLEDKY!! = The Shawshank Redemption

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
dudo64
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Tak to aby som si spravil profil na pokeci :lol: Ved OK,bol to len navrh....kazdopadne si myslim ze potom je odveci robit uz hociake ine hlasovanie vratane nejlepsieho z vypadnutych.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To nie, pretoze medzi vypadnutymi su dost dobre filmy a verim, ze kazdy kto nejaky film nominoval ho ma medzi svojimi oblubenymi, cize nejaka kvalita tam musi byt. Su to proste dobre filmy, ktore neobstali v konkurencii najlepsich.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

GothaR napísal:To nie, pretoze medzi vypadnutymi su dost dobre filmy a verim, ze kazdy kto nejaky film nominoval ho ma medzi svojimi oblubenymi, cize nejaka kvalita tam musi byt. Su to proste dobre filmy, ktore neobstali v konkurencii najlepsich.
presne o tom som pisal :wink:
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No,aj tak si myslim ze to neni "celkom to prave" .Nepochybujem ze su tam aj dobre filmy,ale ked dany film raz vypadol tak vypadol.Potom by cele predosle hlasovanie asi trochu stratilo vyznam.Keby sa na MS v hokeji v stvrtfinale stretnu Kanada a Švedsko alebo vo futbale Taliansko a Brazília nebude sa robit opakovanie o druhu horsiu zlatu medailu,aj ked su oba tymy dobre :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

dudo64 napísal:No,aj tak si myslim ze to neni "celkom to prave" .Nepochybujem ze su tam aj dobre filmy,ale ked dany film raz vypadol tak vypadol.Potom by cele predosle hlasovanie asi trochu stratilo vyznam.Keby sa na MS v hokeji v stvrtfinale stretnu Kanada a Švedsko alebo vo futbale Taliansko a Brazília nebude sa robit opakovanie o druhu horsiu zlatu medailu,aj ked su oba tymy dobre :)
vsak vitazom sa nestane,ale je rozdiel ked je nejaky dobry film medzi slabymi alebo dalsimi 4 dobrymi...navyse sa hlasovanim uvidi ako si ktory film pocinal a kolko hlasov dostal :wink: ...a urcite je to lepsie ako urcovat ten najhorsi,to by bola blbost
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

GothaR napísal:To nie, pretoze medzi vypadnutymi su dost dobre filmy a verim, ze kazdy kto nejaky film nominoval ho ma medzi svojimi oblubenymi, cize nejaka kvalita tam musi byt. Su to proste dobre filmy, ktore neobstali v konkurencii najlepsich.
Jednoducho priznaj že medzi vypdnutými kúskami sú niektoré tvojmu srdcu blízke a preto by si ešte rád ľuďom ukázal že sú to skutočne dobré filmy aj na preik tomu že sa vyradili :wink:

Mňa napr. zaujíma ktorý film ľudia najviac viac-menej nemajú radi, je im nepríjemný atď...
Ja som za hlasovanie za najhorší film z vypadnutých. Sprav Hlasovanie o hlasovaní :P
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Film, ktorý vyhral túto mini anketu je dobrý, ale medzi vyradenými sú pre mňa minimálne 3 lepšie kúsky...
Každopádne, bol to zaujímavý nápad resp. jeho prepožičanie a trochu to oživilo sekciu "Kultúra..."...
Zdalo sa mi však prinajmenšom zvláštne, že sa neustále našli useri, ktorí hlasovali proti filmu, ktorý nikdy nevideli (ok, možno zavážil trailer alebo plot na imdb) resp. takí (dokonca priamo napísané v jeho edite), ktorí hlasovali preto, že filmu chýbalo málo hlasov k postupu/vypadnutiu...
Gothar
Moderátor
Moderátor

lekoklatik napísal:Jednoducho priznaj že medzi vypdnutými kúskami sú niektoré tvojmu srdcu blízke a preto by si ešte rád ľuďom ukázal že sú to skutočne dobré filmy aj na preik tomu že sa vyradili :wink:

Mňa napr. zaujíma ktorý film ľudia najviac viac-menej nemajú radi, je im nepríjemný atď...
Ja som za hlasovanie za najhorší film z vypadnutých. Sprav Hlasovanie o hlasovaní :P
Ano, ale to ma asi kazdy :)
Ale skus sa na to pozriet vecne - co nam prinesie hlasovanie o najhorsom filme z vypadnutych? Podla mna nic...
Ale co nam prinesie hlasovanie o najlepsom filme z vypadnutych? Podla mna to, ze si ho niekto pozrie a pravdepodobne sa mu aj zapaci.
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ale stale sa mi nacrta moznost ze to dopadne opat takto isto,z terajsich vypadnutych dalsim hlasovanim v podstate opat niekolko vypadne a tieto vypadnute sa niekomu budu opat zdat lepsie ako tie co postupili atd a moze sa to tocit odznova :) Aj ja mam medzi nimi niekolko top favoritov a su to vsetko viacmenej dobre filmy,tak pre to aby si ich niekto pozrel/bral v uvahu/ myslim staci viacmenej aj to ze tu su napisane . :aasmile11:
lekoklatik
VIP
VIP

GothaR napísal:Ano, ale to ma asi kazdy :)
Ale skus sa na to pozriet vecne - co nam prinesie hlasovanie o najhorsom filme z vypadnutych? Podla mna nic...
Ale co nam prinesie hlasovanie o najlepsom filme z vypadnutych? Podla mna to, ze si ho niekto pozrie a pravdepodobne sa mu aj zapaci.
Ako som už raz napísal.
Zaujíma ma ktorý film ľudia radi nemaju :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

lekoklatik napísal:Ako som už raz napísal.
Zaujíma ma ktorý film ľudia radi nemaju :)
Jaj sorry, to som asi prehliadol :)
Tak potom ti nic nebrani zalozit o tom temu a zacat hlasovanie :)
lekoklatik
VIP
VIP

GothaR napísal:Jaj sorry, to som asi prehliadol :)
Tak potom ti nic nebrani zalozit o tom temu a zacat hlasovanie :)
Ja to urobiť nemôžem. Moju tému by ľudia viac-menej ignorovali. Tvoju nie... A načo zakladať novú tému. Urobiť to tu. A btw ja nemôžem neustále editovť príspevky. Tak preto by bolo fajn keby si sa toho chopil. Alebo v tom vidíš problém? :?

//takých vecí v živote ešte bude :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Vsetko mozes :)
Staci zalozit temu a tam si prispevky editovat mozes, ja ti rad pomozem, ak bude treba nieco zmazat, ale na ten zaklad mas prava aj ty :)
PS: problem by v tom nebol, ale nerad robim nieco, s cim nesuhlasim :)
Napísať odpoveď