Cigary
Priznam sa Vam aj ja, ze mi cigary chutia, ked uz fajcit tak aspon nieco poriadne a kvalitne...nie? Smejdy ako cigarety su take neesteticke.....s cigarou clovek vyzera tak "vaznejsie"
No a oblubenu znacku nemam, skusal som uz viac typov....teda asi tri
A z toho 2 boli original kubanske nie za par korun....a, v lete, ked som bol na SVK tak ma kamarat zobral von, kupil 2 dutniky, z tych lacnejsich a sli sme si pobafkat do prirody ku rybniku..ukludnenie nekskutocne, popritom sme kecali a bola parada.
No a oblubenu znacku nemam, skusal som uz viac typov....teda asi tri
A z toho 2 boli original kubanske nie za par korun....a, v lete, ked som bol na SVK tak ma kamarat zobral von, kupil 2 dutniky, z tych lacnejsich a sli sme si pobafkat do prirody ku rybniku..ukludnenie nekskutocne, popritom sme kecali a bola parada.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julietta, tymi isto nic nepokazis su to popularne zancky aj u narocnejsich fajciarov a za 600 zozenies uz rozumny kusok .. skus aj vysondovat co fajci ... niekto radsej kratsie, niekto dlhsie, hrubsie tensie a tak ... hlavne ale baziruj na om kde to kupis ... mal by to byt kvalitny obchod kde ti to predavacka da z humidoru, nie len tak z krabice pohodenej na radiatore, lebo pri chuti robi strasne vela sposob skladovania, ked je skladovana nespravne, tak moze byt znehdnotena a viac-menej nefajcitelna ...Arkaz napísal:...
... skus sa poobzerat po nejakych strankach o cigarach tam najdes dobre informacie co sa tyka cien, chuti, skladovania, mozno aj referencie na miesta kde ich nakupit
bffa
inak ja len tak na poopravenie podaktorych co sem pisali o "tych malych visnovych cigarach" a podbne.. ono to nie su cigary ale cigarilly (ak sa mylim, opravte ma) a samozrejme, ze za 17 korun ziadna slava
ale daju sa zohnat aj kvalitne cigarilla, ak sa to tak pise a pouzil som spravny nazov 
-
erytrocyt
VIP
Prosím ťa pekne, nedávaj do pozornosti Montecristo a Romeo y Julietta. Sú to cigary vyrobené z odpadového tabaku. Cena je vysoká, pretože sú ručne robené, ale sami o sebe kvalitou absolútne neoplývajú. Oproti Cohibe sú šrot.nordkapp_pb napísal:Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julietta, tymi isto nic nepokazis su to popularne zancky aj u narocnejsich fajciarov a za 600 zozenies uz rozumny kusok .. skus aj vysondovat co fajci ... niekto radsej kratsie, niekto dlhsie, hrubsie tensie a tak ... hlavne ale baziruj na om kde to kupis ... mal by to byt kvalitny obchod kde ti to predavacka da z humidoru, nie len tak z krabice pohodenej na radiatore, lebo pri chuti robi strasne vela sposob skladovania, ked je skladovana nespravne, tak moze byt znehdnotena a viac-menej nefajcitelna ...
... skus sa poobzerat po nejakych strankach o cigarach tam najdes dobre informacie co sa tyka cien, chuti, skladovania, mozno aj referencie na miesta kde ich nakupit
Ja som mal minule Romeo y Julietta a podla mna bola fantasticka.erytrocyt napísal:Prosím ťa pekne, nedávaj do pozornosti Montecristo a Romeo y Julietta. Sú to cigary vyrobené z odpadového tabaku. Cena je vysoká, pretože sú ručne robené, ale sami o sebe kvalitou absolútne neoplývajú. Oproti Cohibe sú šrot.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
krvinka -> Oi, tak to zas hej, na Cohibu sa RyJ a Montecristo nechytajú, ale aj tak sú to aspon podla mna stale z toho co bezne kupis na slovensku tie lepsie chuti a kvalita ... prinajmensom su to aspon relativne normalne listy a nie mletý nábytok ako pri strojových cigarach (aj ked je nemiestne generalizovat, ze strojove nemozu byt fajn
)...
... cez sviatky som mal jednu velmi dobru cigaru - nieco z bolivie, ale uz si nepamatam znacku a nazov, podla info boli za velmi dobru cenu na to ze mi osobne chutila viac ako Cohiba (od Cohiby som mal iba Siglo a Esplendidos, tak mozno su aj lepsie chute u cohiby este
)
... cez sviatky som mal jednu velmi dobru cigaru - nieco z bolivie, ale uz si nepamatam znacku a nazov, podla info boli za velmi dobru cenu na to ze mi osobne chutila viac ako Cohiba (od Cohiby som mal iba Siglo a Esplendidos, tak mozno su aj lepsie chute u cohiby este
poznate tuto znacku https://www.cigarworld.de/shop/detail_v ... eim9ohvpj0 kedze to stoji 3€ ..