Supreme Commander: Forged Alliance

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Enduro3333 napísal:Hm už som to dotahal ale za just neviem na to najst crack existuje vobec nejaky ?
neviem ci to mozem takto verejne dat ale ak chces crack skus www.megagames.com
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Lebo na torredoch sice su ale su pod heslom a tam kde ziskat heslo tak je uplna blbost je to iba propagacia a nutena registracia na jednej stranke ... keby to bol zip tak na to poštvem zip recovery ale to je rar ... :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

forged alliance je standalone hra, ci datadisk na zakladnu hru? ak je to standalone(ze ju mozete hrat bez zakladnej hry), obsahuje aj to co zakl. hra ?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:forged alliance je standalone hra, ci datadisk na zakladnu hru? ak je to standalone(ze ju mozete hrat bez zakladnej hry), obsahuje aj to co zakl. hra ?
je to standalone datadisk :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ach jaj, neni tam poriadny tutorial, alebo som vazne slepy, jeden som presiel(ako stavat obranne veze, budovy, zaberat engineermi bodovy, bojovat) ale ako sa upgraduje napr co by som potreboval, ako pridem k experimentalnym veciem atd, tam nepisu... nenapisal by mi niekto strucny navod nejake tipy, co a ako robit, atd... taky zaciatocnicky help..

samozrejme za K+
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:ach jaj, neni tam poriadny tutorial, alebo som vazne slepy, jeden som presiel(ako stavat obranne veze, budovy, zaberat engineermi bodovy, bojovat) ale ako sa upgraduje napr co by som potreboval, ako pridem k experimentalnym veciem atd, tam nepisu... nenapisal by mi niekto strucny navod nejake tipy, co a ako robit, atd... taky zaciatocnicky help..

samozrejme za K+
upgradovat budovy vies hadam :lol: tam mas na to tlacidlo, a experimentalne zbrane vedia vyrobit len tie posledne (tech III tusim) budovacie vozitka, tam mas zalozky roznych techov a posledny tam su experimentalne :wink:
/edit: ak este nieco neni jasne kludne napis...a s k+ sa neobtazuj :lol:
Napísať odpoveď