Takže mám rádio Panasonic RX-ES 27 a neviem do akého formátu mám prekonvertovať hudbu ktorú mám v počítači , pretože nejde tam ani .mp3 ani .wma , keď som doňho dával cd-čká nelegálne alebo aj originálky . každé mi išlo prehrať , dá sa to nejako spraviť napríklad aj cez nero pri napalovaní , alebo musím prekonvertovať tú hudbu na iný formát ? pomoc prosím .
moosha napísal:Ak si das vypalit "Audio CD" a nahadzes tam *.mp3 tak ti ich automaticky konvertuje do *.cda, co je format, v ktorom su tracky na CD .
moosha a netreba nič odkliknúť ? pretože ja som aj pozeral na iných cd-čkách a boli v tom formáte .cda ale keď som dal vypáliť "audio cd" tak mi ich napálilo v .mp3 . Do toho .cda sa mi to dá ak odkliknem "normalizovat vsechny zvukove soubory" alebo nejak ináč? Ďakujem
Lukáš Kumančík sak ty ani sam nevies co chces ... to ze napalujes audio CD a davas tam mp3 ze ti musi prehravat prehravat mp3 tak si najprv precitaj poriadne nasa rady pre teba ale si rozmysli co chces ...
Takže už som zistil ako dávať do .cda formátu , fakt na to stačí nero , ale stále mi nejde pehrať na rádii cd-čká a neviem prečo , helpnite mi prosím . Napaľujem vždycky najpomalšou rýchlosťou a keď dám cd-čko do rádia tak len stále ho krúti akoby ho nemohlo načítať