qark.net - tak tuto stranku som precital takmer celu a naozaj mi pomohla v kopec veciach tykajucich sa vztahou, takze chcem pocut vase nazory na tuto podla mna super stranku
dufam ze to neni v rozpore s dakym pravidlom na hojkovi...
Tiez mam podobny nazor... citat prirucky a clanky typu ako zbalit babu nemaju velke odpostatnenie.... vzdy zalezi od situacie a povahy... a predsa vsetci sme rozdielny ci uz baby alebo chlapi... cize nejake uni navody, tipy, triky a rady su nanic
noo ja som to sice precital cele ale mate vsetci pravdu ze ono ta to nic vlastne nenauci, a naozaj su vsetci iny a rozdielny, ale tak aspon sa viem vymotat s takych krizovych situacii alebo ked zastane rec ale skor klobuk dolu pred tym kdo tu stranku pisal, to je fakt typek sak keby ste citali tak viete
a btw nie kazda baba skoci na to co tam pise ved kazda je tiez ina... ale aj tak dik za nazory
ono to nenauci...ale clovek sa citi potom tka istejsie ...ked ma na nieco svoj nazor ..svoju taktiku..a docita sa ju aj tam..tak je veselsi ze je to tak ako planoval..proste to ukludni
Ta stranka je podla mna strata casu. Hovorte si co chcete, ale na kazdu babu plati nieco ine. Ak sa clovek snazi byt niekym inym, tak aj ta zena ocakava ineho. Budte sami sebou, bez navodov.
mi-chau napísal:Ta stranka je podla mna strata casu. Hovorte si co chcete, ale na kazdu babu plati nieco ine. Ak sa clovek snazi byt niekym inym, tak aj ta zena ocakava ineho. Budte sami sebou, bez navodov.
Nevidel som este, mozno sa najde cas... ale dobre. Dajme tomu, ze sa budes hrat na niekoho kym niesi aby si ju zbalil. Par dni....., dievcinka sa namota aaale co potom? Teda ak ti nejde len o "to".
Friseur napísal:Nevidel som este, mozno sa najde cas... ale dobre. Dajme tomu, ze sa budes hrat na niekoho kym niesi aby si ju zbalil. Par dni....., dievcinka sa namota aaale co potom? Teda ak ti nejde len o "to".
ok si sam sebou zo zenami sa ti nedari ale aboslutne kde je chyba? asi v tebe? nie? cize musis sa zmenit nie? zmenis sa a uz nebudes sam sebou =)
teda v podstate budes mat nove JA pretoze sa takto zmenis a natrvalo cize sa nehras na nieco co niesi
proste niektory ludia sa musia zmenit aby mohli mat zenu,babu =)) a od toho je ta stranka aby takym pomohla
spamataj sa .... to by potom uz nebolo ono ten adrenalín ked nieco poserieš ::D a človek sa učí na vlastných chybách ... a ženy niesú naprogramované roboty ... na punkacku nemozes vytiahnut ze jaky mas siroky vyfuk na aute (to len ako priklad ...)to pre takych co sa radi chvalia tu stranku radsej zmaz ... co najrychlejsie a zacni realne uvazovat ...
na niektorých článkoch sa dá pobaviť a aj pár fráz sa dá odtiaľ použiť.
Možno mladého nesmelého chalana takáto stránka povzbudí, ale keď príde na lámanie chleba, všetko je zrazu inak.
kazdy kto berie tu stranku ako podrobny navod je vol no ale urcite ta stranka nejaky vyznam ma, typek sa v problematike vyzna.. a kto je pocitacovy trtko co sa sprchuje 2x do mesiaca a hanbi sa oslovit este aj tetusu na poste tak by si to urcite precitat mal.. tak je to aj s tou kravinou od marca cassanelu ze uspesne rande.. napriklad ja som to cital az po 1,5 rocnom vstahu a tak ci onak dost som sa z toho poucil.
Do urcitej miery je ta stranka fajn... Napriklad velmi pekne ilustruje ze to nie je o tom, precitam si, naucim sa, odrapocem, navleciem sprcku. Niekde tam bol serial od zakladu - a tam to bolo pekne konkretne den po dni budovanie istoty v dialogu.