Spustenie pod DirectX 9

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Mozte mi niekdo vysvetlit ako staru hru pod Win Vista spustim pod DX9 rezimom, namiesto DX10? Snaim sa hrat Beyond Good & Evil ale stale tam behaju neprijemne artefakty, kompatibilitu na XP som uz nastavil, len neviem najst to DirectX.

//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 23:11 )
Up.
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

neviem presne ako to je ako to funguje,ale viem ze assasin creed sa da sputit pod 10 ale aj pod 9 je na to samostatny spustaci subor neviem ako to je s ostatnymi hrami a ci sa to aj vobec da
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

No gangy,pokial dobre viem,v zlozke by sa mal nachádzat ".dll" súbor s názvom dx10 dll,skús vymazat,a hod tam tento http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_39 ,ked nepojde,tak fakt neviem :roll:
Gangy
Darca
Darca

Lol chalani vy co fajcite, nepoznate Beyond Good & Evil? To ked vyslo tak o DX10 nikdo ani nesnival.

Ide mi o to ze neviem ci aj stare hry Vista pusta pod DX10 alebo automaticky navoli DX9, a samozrejme - ako to nastavit manualne.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Vista ma aj DX9 subory, ja som to raz pocitil a to tak ze som spustal Hitmana pod Vistou a zahlasil ze nema DX9 daco. tak som nainstaloval DX co bolo pri hre a potom vsetko krasne islo, Win stale hlasil ze ma DX10 ale to hlasi najnovsiu verziu. Ak teraz pozrem so system32 myslim tak tam mam subory z 8.1, 9 a aj 10. Skus updatnut a uvidis.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

volakde v starte daj hry neviem kde ale presne tam bdues mat vsetky ikonky hier kliknu na tu hru pravym a tam by malo byt spustit v DX 10 alebo 9..
Gangy
Darca
Darca

V hrach nemam ani Beyond Good & Evil ani Oni. Prilis stare aby ich zdetekovalo asi...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

RivaTuner ma D3DOverrider nebude sa tam dat nieco take nastavit? Teraz som na notasi tak si to nedokazem ceknut...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

Gangy napísal:V hrach nemam ani Beyond Good & Evil ani Oni. Prilis stare aby ich zdetekovalo asi...
a ked je tak stara jak to ze ma DX 10 ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nema DX10
tzn. ze DX10 efekty ta hra predsa nemoze mat... ako to chces spustat pod DX9, ked to tak spustene mas ?
Gangy
Darca
Darca

Rofl chlapci si myslite ze ked mate pod xp instalnutu DX9 tak sa vam desatrocne hry spustia pod DX5? A odkial by ho asi tak vzali? Tomu sa vravi spatna kompatibilita.
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

jednoducho ti poradim :) naistaluj directx november je tusim posledny a bud ti ta hra pojde alebo nie,pretoze ona si directx sama zapina podla seba. ty s tym nic nespravis,samozrejme ze dx10 sa ti nezapne ked ta hra nemala ani sajnu co to je vtedy :) vela zdaru
Napísať odpoveď