Mozte mi niekdo vysvetlit ako staru hru pod Win Vista spustim pod DX9 rezimom, namiesto DX10? Snaim sa hrat Beyond Good & Evil ale stale tam behaju neprijemne artefakty, kompatibilitu na XP som uz nastavil, len neviem najst to DirectX.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 23:11 )
Up.
neviem presne ako to je ako to funguje,ale viem ze assasin creed sa da sputit pod 10 ale aj pod 9 je na to samostatny spustaci subor neviem ako to je s ostatnymi hrami a ci sa to aj vobec da
Vista ma aj DX9 subory, ja som to raz pocitil a to tak ze som spustal Hitmana pod Vistou a zahlasil ze nema DX9 daco. tak som nainstaloval DX co bolo pri hre a potom vsetko krasne islo, Win stale hlasil ze ma DX10 ale to hlasi najnovsiu verziu. Ak teraz pozrem so system32 myslim tak tam mam subory z 8.1, 9 a aj 10. Skus updatnut a uvidis.
Rofl chlapci si myslite ze ked mate pod xp instalnutu DX9 tak sa vam desatrocne hry spustia pod DX5? A odkial by ho asi tak vzali? Tomu sa vravi spatna kompatibilita.
jednoducho ti poradim naistaluj directx november je tusim posledny a bud ti ta hra pojde alebo nie,pretoze ona si directx sama zapina podla seba. ty s tym nic nespravis,samozrejme ze dx10 sa ti nezapne ked ta hra nemala ani sajnu co to je vtedy vela zdaru