Je podla vas dobre, ze ste uz skoncili skolu?
Je podla vas dobre, ze ste uz skoncili skolu?
Ze ci je podla vas dobre ze nechodite do skoly, alebo lutujete, ze tam teraz nemozte byt...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skola clovek mozno sem tam zacne kus chybat..Ta sranda a spol co ta byvala..Ale ja som zatial spokojny v praci a na vlastnej nohe..
Vsak predsa treba sa ucit zit v tomto krepom svete aj na vlastnych.
Vsak predsa treba sa ucit zit v tomto krepom svete aj na vlastnych.
Presne toto sa stalo aj nasej partii..To je asi to hlavne, co zacne cloveku chybat..ta partia a sranda.audiotrack napísal:Po strednej sa partia rozbila, rozliezla po slovensku a do sveta.
-
audiotrack
VIP
myslím že by to bolo dobre zovšeobecniť na skončenie základnej alebo strednej školy, lebo pracujúcich ludí tu zas tak vela nie je.
Ja som síce stále študent, no na otázku by som odpovedal že je mi smutno za strednou. Boli to posledné roky môjho "detstva" ak sa to detstvom ešte dalo nazvať. Po strednej sa partia rozbila, rozliezla po slovensku a do sveta. Ale aj čo sa týka učenia na sš tak to bola pohoda, nerobil som stresy a nemal som so školou nikdy žiadne problémy.
Ja som síce stále študent, no na otázku by som odpovedal že je mi smutno za strednou. Boli to posledné roky môjho "detstva" ak sa to detstvom ešte dalo nazvať. Po strednej sa partia rozbila, rozliezla po slovensku a do sveta. Ale aj čo sa týka učenia na sš tak to bola pohoda, nerobil som stresy a nemal som so školou nikdy žiadne problémy.
-
Jimmy
Light Star
presne to iste...az teraz som prisiel na to, ze gympel mi siel skoro sam od sebaaudiotrack napísal:Ja som síce stále študent, no na otázku by som odpovedal že je mi smutno za strednou. Boli to posledné roky môjho "detstva" ak sa to detstvom ešte dalo nazvať. Po strednej sa partia rozbila, rozliezla po slovensku a do sveta. Ale aj čo sa týka učenia na sš tak to bola pohoda, nerobil som stresy a nemal som so školou nikdy žiadne problémy.
ja som mal zakladku nejako v laske nemal. nedalo sa povedat, ze by som ju zvladal bez stresov a v uplnej pohode. na zakladke som sa aj ucil, kedze som chcel ist bez prijimaciek na strednu. strednu som dostudoval dokopy nedavno a da sa povedat, ze to boli dobre casy. cela trieda absolutni flegmatici, co sa tykalo znamok, takze stres tam prilis nebol. akurat ma rozculoval pristup profakov, ale zvykol som si. co sa tyka VS, tak to nemozem nejako zhodnotit, kedze chodim externe. a co sa tyka prace, tak to hodnotim pozitivne. absolutne ziaden stres, zabavy kopec, kolektiv perfektny, nemozem sa stazovat. stredna mi ale obcas trochu chyba.
mne celkovo chyba skola
. Ci stredna alebo vyska. najlepsie na skole bola sranda a partia ktora tam bola. kvolli tomu sa oplati chodit do skoly
. Co sa tyka prace, tam je to tiez pohoda, kopec srandy, ale uz to nie je ono. Kazde rano vstavat, ked chcem volno musim si poziadat o dovolenku. v skole to bolo o nim, ked som chcel volno, tak som si ho zobral kedy som chcel. toto mi asi najvaic chyba 
-
mehmed
Darca
mne stredná škola chýba hneď z obidvoch možných dôvodov - úboho zanedbateľné množstvo učenia a milión využiteľného voľného času
- partia, ktorú teraz na výške nemám, nebyť tých dvoch-troch, čo šli tiež do BA študovať, by som pomaly nemal s kým chodiť zmysluplne na pivo = "s kamarátmi na pivo".
ale som rád, že som ju skončil, lebo no povedzme si, neskončiť strednú školu? čo sme cigány?
Pozn.: slovo cigán → neživotné podstatné meno skloňujúce sa podľa vzoru dub, preto na konci -y
- partia, ktorú teraz na výške nemám, nebyť tých dvoch-troch, čo šli tiež do BA študovať, by som pomaly nemal s kým chodiť zmysluplne na pivo = "s kamarátmi na pivo".
ale som rád, že som ju skončil, lebo no povedzme si, neskončiť strednú školu? čo sme cigány?
Pozn.: slovo cigán → neživotné podstatné meno skloňujúce sa podľa vzoru dub, preto na konci -y
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
stredná škola mi chýba, hlavne kvôli spolužiakom, boli sme veľmi dobrá partia a veľa krát do roka sme chodievali na spoločné akcie, stanovačky, opekačky a podobne, no vysoká škola mi chýbať nebude určite, partia nie je skoro žiadna, pretože sme na odbore traja
a každý je z iného kúta Slovenska viac menej aj keď nie sme zasa od seba vzdialený 300 km no voľný čas trávime väčšinou každý doma respektíve individuálne a moje štúdium veľmi nie je zábavné 
-
zuzkazuzka
VIP
-
seth82
Darca
-
Vesper
Professional
Jediná vec, ktorá by mi zo strednej mohla chýbať je partia. Boli sme fakt celkom kvalitný kolektív v triede (až na nejaké výnimky) a na škole bolo ešte niekoľko kompatibilných jedincov. Avšak nie mnoho. Keď teraz občas zavítam na starú školu (mám tam nejaké povinnosti) tak maximálne pokecám s niekoľkými bývalými učiteľmi a zo slušnosti kývnem známym tváram. Každopádne už počas strednej som mal pocit, že je to tam plné ľudí, ktorí si neustále potrebujú niečo dokazovať a vyložene im robí radosť otravovať človeku život a v tomto ohľade sa teraz cítim oveľa lepšie, slobodnejšie. Bez ohľadu na to je to teraz celé lepšie
-
Bolldar
Medium Expert
Přesně! jako o prazdninách dělat 2 měsíce v kuse na stavbě mi nevadí... vždy se těším a hlavním důvodem nejsou peníze (i když zadara bych to dělat nešel, jednine k nekomu znamemu na vypomoc). Toto je v pohodě, ale vždy se vrátím rád do školy. Teď budu končit dvouletou průmyslovku a čekat 4,5 měsíce na vejšku. jsem zvědav, jak se mi bude v práci líbit 4 měsíce v kuse (tedy 3 týdny asi udělám trip po anglii).will.i.am napísal:Ja mam za sebou skuskove, a teraz 3 tyzdne nebudem chodit do skoly.. takze som rad
Ale nevedel by som si predstavit, chodit denno-denne do roboty... Proste mam rad svoj studentsky zivotA nech to tak este minimalne tie 2,5 roka ostane
muj nazor: studujte, dokud to jde (nejlepe celozivotni vzdelani)